Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuufff

tez jestescie zmeczone ciaza

Polecane posty

Gość zgłaszam się
🖐️ tak, jestem zmęczona ciążą :(

Gość NOVINKA 2685
TAK A TO DOPIERO 6 TY MIESIAC MÓJ MAZ ZAMIAST O MNIE DBAC I CHODZIC NA SPACERY TO CIAGLE W DOMU GO NIE MA BO JEST ZAJĘTY PRACĄ, CHYBA ZABARDZO PRZEJĄŁ SIĘ ROLĄ :(

Gość uuufff
czego macie najbardziej dosyc??? ja chyba tych samych ubran i zakazow jedzeniowych

Gość NOVINKA 2685
JAKICH ZAKAZÓW JEDZENIOWYCH JA WSZYSTKO JEM

Gość uuufff
no ze kawy nie wolno pasztetow wedzonych ryb itd

Gość NOVINKA 2685
ja tez czytałam że niby nie wolno makreli wędzonej a ja uwielbiammm

Gość NOVINKA 2685
co jest z tymi naszymi facetami? boją się nas czy co? uciekają w pracę , mniej dbają, myślałam że będzie inaczej :(

Gość mozna jesc wszystko ale
z umiarem. Jak zjesz chipsy albo ser plesniowy to nic ci nie bedzie. widocznie organizm chce.

Gość uuufff
niby tak ale jednak slyszy sie o tej toksoplazmozie listeriozie

Gość ttaaakk
jestem troche to trwa nie moge podbiec mam problem ze spaniem oddychaniem jestem biala bo ani nie powinno sie opalac ani smarowac samoopalaczem no i zero piwka do grila

jestem zmeczona zwlaszcza ze juz 9 dni po terminie. ciezko spac, chodzic cokolwiek zrobic a brzuchol ogromny!!!!!!!!!

TAAAAK i już nie moge doczekać się ko ńca. Kazdego dnia budzę się z myślą, ze może to już dzisiaj... i niestety zasypiam mysląc " a moze to jutro?" :D:D:D

dołaczam sie do was ;) ja tez juz jestem zmeczona - glownie tym ze jestem taka nie poradna przez ten brzuch - a najgorzej jak leze na lozku i ciezko mi sie przewraca z boku na bok, ciezko mi sie spi bo nie moge sobie miejsca wygodnego znalezc - a to 8 miesiac

Gość srutututuha
ja tez juz nie moge a to 8 miesiąc na szczescie nie puchne ani nic ale ile ja bym dala za "wygodny" sen... na szczescie na meza nie mam co narzekac bo wedlug niego to nic mi nie wolno i cala robote za mnie odwala hihi

jestem strasznie zmeczona ciaza i marze aby juz urodzic zaczekam puchnac obraczka wchodzi mi do polowy palca tylko :( nogi tez spuchniete nawet na twarzy jestem juz spuchnieta cholera i wygladam i czuje sie jak hipopotam :( najbardziej przeraza mnie moja waga bo ciagle tyje :( a to juz ostatni miesiac ciazy.

Gość bremusia
ja jestem w 27 tyg i mam dosc.Co dziennie musze robic zastrzyki z heparyny bo dostalam trombozy.Wszystko mnie boli .Niby utylam do tej pory 3 kilo ale juz przed ciaza bylam puchata:) a ubrania to zaczne kupowac na stoisku z namiotami. Wiem ze warto i trzeba ale mam juz czasem dosc....