Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _wredota_

Sukienka na wesele-mozecie doradzic?

Polecane posty

W sumie fajna, ale moim zdaniem byla by dużo ladniejsza gdyby halka byla dlugości sukienki :)

Gość cyan
ta sukienka jest śliczna!! bardzo mi się podoba ;) ja też wybieram się za tydzień na wesele i kupiłam też taką można powiedzieć letnią sukienkę w kolorze zbliżonym do brzoskiwniowego ;)

Gość _wredota_
Wlasnie.. Myslalam, zeby ten szyfon sprobowac jakos skrocic. Jestem niska i sukienke mialabym pewnie do kostek :D

ja też wybieram się na wesele za dwa tygodnie i również szukam sukienki. Ale ta fioletowa mi się jakoś nie podoba ;/ Najchętniej założyłabym jakąś klasyczną małą czarną. Ale czy ten kolor na wesele pasuje?

Gość _wredota_
do 'bombki' to figure trzeba miec :/

tzn? szczupłe nogi? wąską talię? myślałam że bombka to taki raczej uniwersalny fason

Gość _wredota_
no nie wiem, mi zdaje sie ze szczuplym trzeba byc a ja szczupla nie jestem ;(

wredota a jaki masz kolor włosów? bo ta którą wcześniej podałaś mi się bardzo podoba, ale do blondynki by raczej nie pasowała ;) a bombka no cóż... ona sama chyba też dodaje optycznie trochę ciałka :)

bombka jest w porzadku ale trzeba pamietac ze jest zakazana dla dziewczyn o szerokich raminonach i grubych nogach. optycznie pogrubia jeszcze bardziej. a juz bron boze jakies bolerko do tego co ostanio widzialam na ulicy! to zbrodnia na modzie!

ja mam chyba "normalną" figurę". 167 cm wzrostu, ważę ok. 56 kilo. Mam bardzo wąską talię ale za to szerokie biodra. Dlatego myślę nad bombką bo może ona to zamaskować. Nogi mam dosyć krótkie ale ta sukienka ma podwyższony stan, więc też to chyba nie gra roli

Gość _wredota_
Kolor wlosow? Czekoladowy podobno (tak napisali na opakowaniu :D) Jest jeszcze taka sukienka, tylko w czarnym kolorze. Ale to podobno nie wypada..

mi się nie podoba. Nie lubię takich materiałów. Ale nie zaprzeczam że ktoś inny mógłby w niej ładnie wyglądać

Gość _wredota_
ladna, ale... praktycznie wszystkie ubrania z Japan Style sa malutkie (o rozm mi chodzi) opinie o Japan Style nie sa raczej pozytywne (ze wykonczenie zle, material nie taki itd)

co do tego ze masz krotkie nogi- zaloz ladne szpileczki i nogi nawet krotkie beda wygladaly duzo lepiej. cyan Twoja sukienka jest na moj gust przekombinowana. marszczenia laczenia zszywania i jeszcze polpas i wstawka. za duzo tego jak na jedna sukienke;)

faktycznie śliczna, ale kolor też nie mój, bo mam włosy jaśniejsze niż ta dziewczyna na zdjęciu i wg mnie to nie pasuje... a czy ktoś z Waszych znajomych albo Wy miałyście sukienke z Japan Style? bo one są właśnie małe czyli na mnie dobre, bo wzrost mam mizerny - 160 no i jestem raczej szczupła ale nie wiem czy opłaca się je kupować...

cyan- są bardzo tanie, przez co nie będziesz miała wyrzutów sumienia jeśli na każdą okazję kupisz sobie inną sukienkę :)

ale nie chciałabym, żeby mi się popruła po jednym ubraniu ;)