Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika 1988

jaki test jest najlepszy ??

Polecane posty

Gość weronika 1988

mam pytanie ja zmoim starami sie o dziecko jestem już 22 dni po stosunku miałąm dostać okres 6 dni temu i nadal nic .... chciałabym zrobić test ... tylko jaki est najabardziej pewniejszy ??

Gość weronika 1988
hmm on niby 6-dniową ciąże już potrafi wykryć.. ja nigdy nie patzre na cene ale on kosztuje 13 zł.. jest naparwde tani.... a czy taki skuteczny ??

Gość weronika 1988
hmmm no moj akoleżanka kupowała kiedyś test ciażowy strumieniowy ale n iewiem dokąłdnie jaki i dała za niedo coś około 20 zł :) czy 24.... ale wiem ze neijest zbyt skuteczny

Gość weronika 1988
czy zna ktoś jeszce jakieś ??

Gość weronika 1988
czy wogule ktoś używał testów??? bo widze ze chyba nie :/

Gość Paulina1986
Hej:) a więc tak: sama troszkę ostatnio żyje w stresie,ze mogę być w ciaży i robiłam chyba z 8 testów..od mojego stosunku mineło 3 tygonie wiec mysle,ze wyniki były wiarygodne:) ja używałam ten test quik viu, bobo test,mamatest i pink strip czy jakos tak:) wszystkie wyszły negatywne, tylko na tym bobo test na poczatku był negatywny a po paru godzinach zobaczyłam i dwie kreski..strasznie sie przestraszyłam i pobiegłam po drugi i juz bylo dobrze;)ja poprostu nie doczytałam ze test sie zmienia po uplywie juz 5 minut;)mowie to tylko bo to serio moze wystraszyc;)

Gość weronika 1988
no wiesz ja bym sieniewystarszyła bo planujemy dzidziusia:) chodiz mi tylko o jakiś naparwde dobry test :)

Gość Paulina1986
aha no chyba,że tak;)no to ja bym Ci poleciła ten quik viu - nie wiem czy dokaldnie tak sie pisze;)duzo czytalam o nim i wszyscy mowia,ze jest najlepszy:)powodzenia:)

Gość weronika 1988
ok dziekuje ci Bardzo poczytam o nim sobie