Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa olka

Kurcze, dziwna sprawa. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość anonimowa olka

Od jakis dwoch miesiecy spotykam się z fajnym facetem. Ma 23 lata, jest przystojny, ma poczucie humoru i ogolnie fajnie mi sie z nim spedza czas. Od niedawna uprawiamy petting. Pelnego stosunku jeszcze nie bylo... i nie wiem czy w ogole bedzie... Sprawa wygląda tak, że podczas pettingu wzięłam jego penisa do dłoni. Byl w stanie erekcji, a mimo to byl strasznie mały. Miescil mi sie w dloni. Na dodatek wydaje mi sie ze ,,skora'' nie zeszła. Nie wiem juz co o tym myslec, moze to nie byla jeszcze pelna erekcja albo po prostu moj chlopak ma stulejke. To jest moj pierwszy facet wiec nie wiem czy to byla juz ,,pelna erekcja" , bo nawet nie wiem czy sa jakies fazy erekcji.... Wiem, wiem dziwny problem, ale martwi mnie jak to bedzie z naszym przyszlym wspolzyciem...

Gość pewnie i stuleje ma
ehehe ile ty lat masz ze nie wiesz jak wygloda erekcja, czy podczas zabaw dochodzil znaczy sie tryskal jesli tak to wiekszy nie bedzie

Gość anonimowa olka
tak zdarzylo mu sie ze mial wytrysk ale byl wtedy w bokserkach wiec nie widzialam jaki byl, no tylko czulam ze byl bardzo twardy. Kurcze, jezeli ma stulejke to nie ma szans na seks?

jak nie miałas żadnego faceta i nie wkładałaś podczas masturbacji przedmiotów ktore by rozciągnęły pochwę pochwa ma 10cm. Wic penis bedzie co odpowiedni .To ze mu skórka nie schodzi z żołedzi swiadczy o stulecje Czy bawiąc sie jego fiutem spusciłaś go.Jak ma 23 lata to powinnen mieć już doś. w seksie Spróbuj mu sciągnąć skórę ,bo jak wnoskuję to chyba nie wiedziałaś co robić z nim

Gość omg ma ale
to go raczej bedzie bolalo zreszto to sie da operacyjnie usunac tylko musi sie na to zgodzic, a jak mowisz ze byl strasznie twardy no to wiekszy juz mu nie urosnie ;)

ogladalas moze obcego, albo obcy vs predator ? moim zdaniem Twoj chlopak to nie chlopak tylk obcy ... wykorzystali ostatnie zacmienie slonca i przypuscili zmasowany desant na ziemie .... :(

Gość anonimowa olka
No wlasnie probowalam zsunac troche tą skórę, ale probowalam delikatnie i nie chciala zejsc az bardzo. Moze powinnam mocniej pociagnac? Ale nie chodzi mi o skórke z żolędzi tylko skórkę będąca bezposrednio na penisie.

Gość jak to bezposrednio
bo ja nie wiem o co kamn

Gość anonimowa olka
No chodzi mi że skóra ktora znajdowala sie od czubka penisa. No moze delikatnie czubek byl tylko odsoniety a reszta penisa w skórze.

Gość Szurnięty Walenty
stulejkę sie operuje - i w sumie to nei jest wcale rzadka wada. niech idzie do urologa czym prędzej żeby urolog stwierdzil czy potrzebna jest operacja czy nie.

Gość dokladnieeee
jak nie odlania sie calkowicie to ma stulej chociaz mozesz sprobowac troche mocniej eheh oczywiscie bez przesady ;) ale jesli dalej nic z tego no to w gre wchodzi tylko operacja

Gość ja uzywam wody a nie mydla
tylko sie nie smiejcie, co to znaczy ze ma stulejke?

Gość anonimowa olka
Ale wlasnie... to jest troszke taka dziwna sprawa, bo przeciez to moj facet powinien wiedziec, ze cos z nim jest nie tak.... A nie to ze ja bede mu mowic, ze ma najprawdopodobniej stulejke i zeby wybral sie do lekarza specjalisty... A jeszcze mam takie pytanie czy są wlasnie takie etapy/fazy wzwodu? Ze najpierw jest tylko nieco twardy, potem sie zaczyna powiekszac az osiagnie apogeum?

Gość za nie moze zciagnac
skorki z zoledzia w skrocie mowiac :P

Gość anonimowa olka
No ale glupio mi mowic o tym z moim facetem. Nie rozumiem go, ze nie widzi u siebie tego problemu....

Gość napewno sie widzi
tylko sie penia zreszto jak by byl na jego miejscu to tez bym pewnie tak odwaznie nie pisal eheh :)

Gość anonimowa olka
No wlasnie, chyba nie widzi problemu, bo on juz dążył abyśmy odbyli pełen stosunek. To ja sie jeszcze nie zgodzilam, bo nie czuje sie gotowa. Czy facet ktory wie ze ma cos nie tak ze schodzaca skora by dążył do seksu? Wydaje mi sie ze by raczej unikal.

Gość po prostu on nie
chce byc juz dziewicem ale przy stulejce jedo 1szy raz nie byl by pewnie ani przyjemny ani udany tym bardziej :)

Pamietaj ze od stulejki się umiera, wiec sprawa jest poważna. Umieralnosć z powdou stulejki u mężczyzn kształtuje sie na poziomie 47 procent, a u kobiet 21 proc., tak im szybciej zaprowadisz do lekarza tym lepiej. Potem ludzie ropzaczaja jak juz za pozno.

nie wiem jak przebiega stosunek ze stulejką ,ale przypuszczam ,że on nie będzie mógl się spuscić bo zakonczenia nerwowe odbierajace wrażenia seksualne sa po obu stronach wędzidełka z dołu żołędzi Orgazm bedzie mało przyjemny a dochodzi do tego że pod napletkiem może być masa bakterii,zarodniki grzybów ktore moga ci zainfekować pochwę

apogeum to wytrysk na twoja twarz. co za typ zeby nie wiedzial co mu dolega i to w wieku 23 lat

Gość _tercia
autorko, uściślij: skąd mu ta skóra nie chciała zejść? z całego penisa chciałaś mu zedrzeć skórę czy jak??

Gość BartZ
Mi to sie właśnie wydaje , ze z całego mu chciała ściągnąć :) :) :) No nie mogę ! Biedny facet :) To by można nazwać nie obciągnięciem a oskórowaniem :) :) :)

Gość BartZ
Może jeszcze mu z torby ściagniesz skórę ?! :)

Gość rzyrafka
BartZ Może jeszcze mu z torby ściagniesz skórę ?! posikałam się ze śmiechu, powaga :-D

Gość BartZ
Oj przepraszam, że teraz przezemnie masz mokrą bieliznę ale na to wygląda, że chciała mu tak zrobić.