Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzejnick Napisano Sierpień 17, 2008 z cipom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frrr 0 Napisano Sierpień 17, 2008 z murzynskim plemieniem w afryce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 dolną! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frrr 0 Napisano Sierpień 17, 2008 możesz zaprezentować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzejnick Napisano Sierpień 17, 2008 aaaaaaa!! dolną!! to z cipom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Z księdzem.. mój pierwszy katecheta miał taką.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 szukam zawzięcie :O ale same wargi sromowe są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzejnick Napisano Sierpień 17, 2008 mówiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomidorówka świętej pamięci Napisano Sierpień 17, 2008 grzejnick, zaplułam się :D :D ze mną jak z bezimiennym - mój ksiądz też taką miał no i dzieci straszył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Ja z minetą :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 http://media6.mojageneracja.pl/oipowrtipy/mediumjvk54j47a301f3afaf0.jpg temat mnie zainspirował :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 :D ja wiem że ludzie stąd czyli z ogólnego nie wchodzą na erotyczne to im zapodałam co by nie byli stratni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 17, 2008 a wracając do tematu... nie pierwszy raz widziałam osobę o dużej i wywiniętej wardze dolnej :O i z czymś mi się skojarzyło ale wstydzę się przyznać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znany mi facet siedzi tu Napisano Sierpień 17, 2008 od dziś z nowym rekordem głupoty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marchewa jak sie paczy 0 Napisano Sierpień 17, 2008 haha, ale sie brechtole przed monitorem:D:D:D:D z grzejnicka oczywista:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach