Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnmmmnm

Ludzie dziś wątpią w miłość......

Polecane posty

Gość nnmmmnm

Ludzie dziś mówią : Miłości nie ma to tylko reakcje chemiczne w organiźmnie. Ludzie dziś tylko się ranią i zdradzają , same rowody i kłamstwa. Kiedyś jak byłam mała - ktoś obiecał mi - miłość się tylko liczy żyj tak byś po sobie zostawiała ślad miłości w serach ludzi " Dziś kocham i jestem kochana-ale ludzie śmieją się i zazdroszczą , Ci którzy już się pogubili wolą wierzyć że jej nie ma ...a przecież .... Trwają : wiara nadzieja i miłość z nich zaś NAJwieksza jest Miłość. Czy czlowiek może bez niej żyć ? Czy naprawde ona nie jest wieczna? To jaki sens ma życie bez niej >>>??

Gość Miłośc.
Miłośc -żyję od urodzenia w miłości -a to już szmat czasu -mam miłośc życia przy sobie tyle lat -jest w nas tyle miłości tak że w miłośc nie zwątpiliśmy nigdy -trzeba miłośc przeżywać każdego dnia jakby była pierwsza....

też kiedyś wątpiłam w miłość. dziś już nie wątpie :)

Gość afsaf
również teraz nie wątpię w miłość...

jak będziesz to mogła napisać stojąc nad grobem w wieku lat 90 to rozważę twoje słowa :D a na razie to jeszcze może się tyle numerów wydarzyć z tą miłości :O że wyciągnie wniosków jest mało wiarygodne bo pewnie każde zakochanie wydawało ci się tym jedynym, wspaniałym na całe życie :O

Aja na przekór wszystkiemu wierzę :) Mi się nie udało ,To wcale nie znaczy ,że miłości nie ma . Widzę na codzień miłość moich sąsiadów 80 -latków .Ich drobne gesty ,mimowolne dotknięcia dłoni i te iskierki w oczach ,kiedy dobrodusznie dogadują sobie (czasem i bardzo złośliwie ) Miłość istnieje :)

nie wiem czy jest jedyna i na całe życie, ale chcialabym zeby tak bylo. moze sie kiedys skonczy ale bede mogla powiedziec ze doswiadczylam milosci

Gość nie jestem
ja wierze w milosc i mam nadzieje, ze bedzie mi dane jej zaznac moi rodzsice nie pobrali sie z milosci, tylko dlatego ze czas ich gonil :o a to nie jest dobra opcja

ja tez jestem zdania ze milosc istnieje :) nawet ta od pierwszego wejzenia ktora doswiadczylam :) i oby dwoje jestesmy w sobie zakochani po uszy :)

Gość ofe rma
a ja tam wierzę że miłość istnieje. jest przeznaczona dobrym i atrakcyjnym ludziom i jest dowodem na to, że świat jest piękny.

Gość bliskoidaleko
Jeśli miłośc istnieje to dlaczego tak bardzo boli i czy jęsli boli to, czy to jest miłośc?:(

milosc istnieje tylko z biegiem lat zmienia sie jej postrzeganie najpierw jest bezwarunkowa milosc rodzicow albo jej brak potem zakochania i porywy serca a po jakims czasie zwiazku milosc obiawia sie w byciu z drugim czlowiekiem i staranie sie o przetrwanie razem we dwoje mimo przeciwnosci tak to odbieram a nie jako reakcje chemiczna

Gość bliskoidaleko
A czy miłość Was boli?:(

mnie osobiscie nie boli :) no chyba ze z tesknoty, ale to raczej przyjemny bol oczekiwania na spotkanie z tym drugim czlowiekiem :)

Gość bliskoidaleko
Jeśli mnie boli, to co to znaczy. Jeśli cały czas cierpie przez niego?

Gość bliskoidaleko
Z mojej strony to miłość,a jednak boli. Waszym zdaniem miłość zawsze jest szcześliwa?

Gość ofe rma
no bo jak jest dwoje ludzi którym na sobie zależy i starają się aby robić wszystko dla swojego wspólnego dobra to to jest podnoszące na duchu. bez względu na inne okoliczności przecież.

Gość bliskoidaleko
:(

Gość ofe rma
"bo nie ma miłości" egoizm proszę pani przez panią przemawia. to że akurat pani nikt nie kocha to nie znaczy że miłości nie ma.

jezeli o mnie chodzi to mysle ze nie istnieje milosc nie odwzajemniona, albo kochaja sie 2 osoby albo zadna z nich nie kocha. Nie ma czegos takiego ze jedna kocha a druga olewa, to jest poprostu zauroczenie i juz

\"bez względu na inne okoliczności przecież\" bo miłość to takie wspaniałe uczucie pokonujące wszystkie bariery oraz przeciwności... i każdy niezależnie od okoliczności jej doświadczy :D

Gość ofe rma
wygrałem życie - nie zwariowałeś przypadkiem? miłość nie jest dla wszystkich i żeby nie owijać w bawełnę - dla ciebie na pewno nie. ale istnieję i sam ten fakt jest budujący. naucz się cieszyć cudzym szczęściem ty wredny zawistniku ;)

ofe rmo to że jest taki co ze mną zyje, jada obiady i czasem sypia to wcale nie oznacza,że to miłość. Ot takie przyzwyczajenie.:)

Gość ofe rma
a czy ja mówię że oznacza? mnie też nikt nie kocha (na szczęście sam sobie jadam obiady) ale od czasu do czasu miłość widuję i wiem że istnieje. najmniej jej chyba można spotkać na kafeterii bo tutaj to tylko zgorzkniałe i cyniczne towarzystwo. ale wiem że jest.

w układach damsko męskich bardziej wierzę w szczerą przyjaźń.Z miłością jest tak,że się zwykle coś pierdoli. Najpierw \"zakochanie\" ten pierwszy narkotyczny etap, a później ... trzeba albo pogodzić się z dniem codziennym, albo szukać nowego zauroczenia. Nowej dawki narkotyku.