Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhwcvfbrg

Czy wasz chłopak powiedział kiedyś że jesteście brzydkie?

Polecane posty

jeśli nawet któraś kobieta nie jest piękna to chłopak nie powinien jej tego mówić, a jeśli mówi to mu na niej nie zależy.

Gość oczywiście że NIE
:O

Gość nigdy.........
mi tego nie powiedział a wręcz na moje narzekania , że coś mi się u siebie nie podoba, mówi, że jestem piękna:) A wcale się za piękną nie uważam. A on niezłe ciasteczko jest :)

Gość jhwcvfbrg
ja nie miałam chłopaka dlatego tak sie zastanawiam

dla mnie nikt czegos takiego nie powiedzial ale jak facet mi mowi ze jestem piekna to sie denerwuje tylko bo nie jest to prawda poprostu klamie a tego nie lubie wiec wolalabym powiedziec "jestes brzydka ale i tak cie lubie w twej calej niedoskonalosci"

Gość jhwcvfbrg
ja jakbym to usłyszała to bym sie utwierdziła w tym że jestem naprawde brzydka i popadłabym w więkrze kompleksy ale kto wie...

jak by tak powiedział, to wychodziłoby że naprawdę nas nie kocha, bo jesli jest milosc to kazda brzydota w oczach tej osoby jest cudaśna:)

Gość hymmmmmmmmmm
tak powiedział nie raz mimo ze nie mam sobie nic do zazucenia jstem normalna. Powiedział mi ze mam celulitis (mam go tylko po scisnieciu skory na udach), jak mi pryszcz wyskoczy to on zaraz to zauwaza i mi docina - pozniej mowi ze to zarty ale juz nie raz zrobił mi tym przykrosc. Wiem ze robi mi tak zebym sie nie uwazała za ładna i miała niskie poczucie własnej wartosci, tylko dlaczego? Czy on nie moze byc dumny ze mnie.....ech co za zycie

bo sie boi, ze go rzucisz i sam jest zakompleksiony i na tobie sie wlasnie leczy. dopierdalalj mu takimi samymi tekstami, jak bedzie marudzil, czmeu tak robisz, powiedz, ze on tak samo sie zachowuje i od niego sie nauczylas, coby za nudno nie bylo. ach, faceci.

Gość sharisse88
Gdybyś była brzydka w jego oczach, to by z Tobą nie był. Litości. :(