satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 całkowicie zwariował. Wie, że nie lubię zwierząt, no chyba, że jakieś pajęczaki albo gady a on mi kociaka przynosi i to jeszcze w tandetnym koszyczku z kiczowatą różową kokardką, no załamać się idzie! Dobrze, że wino mam w barku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analzerozerodupa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 ja bym szczeliła focha:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 no właśnie szczeliłam! ale zaraz mi kundla przyniesie w zębach, więc udaję, że się cieszę, te chłopy kompletnie nie słuchają nas! w sensie bab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Sierpień 17, 2008 jezu nie rob afery oddac przeciez mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iqa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 teraz tak mówisz, a potem będziesz się cieszyć:) Mój tata tez nie lubił kotów, a samprzyprowadził przybłędę do domu i wszyscy kociaka kochamy, a tata najbardziej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 to nie afera, to zażenowanie! I proszę mi tego nie zabraniać robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 nie mam nic do kotów, ale z dala.... jak się nie przyzwyczaję, to siostrze oddam się ucieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 źli ludzie też dzieci nie lubią? no to prawdziwa suka ze mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 "satyra w krótkiej spódniczce no właśnie szczeliłam! ale zaraz mi kundla przyniesie w zębach, więc udaję, że się cieszę, te chłopy kompletnie nie słuchają nas! w sensie bab. " Ale ja zauważam że często bywa na odwrót:P. No i czasami trudno lubić zwierzęta jak takie bydlę kiedyś napoczęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analzerozerodupa 0 Napisano Sierpień 17, 2008 spadaj amant:p te twoje komentarze nie mają rąk ani nóg:o tu kobiety dyskutują:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 mózgu też nie mają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach