Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytammm

czy brunetce pasuje kolor szmaragdowy?

Polecane posty

Gość ja tylko pytammm

kupiłam właśnie kieckę w kolorze szmaragdowym..czuję się w niej całkiem ok, mam tylko wątpliwości czy to kolor dla brunetek?

Gość ja tylko pytammm
prosze o odp kogoś kto zna się na kolorach:)

Gość ja tylko pytammm
dziękuję:)

Gość raczej rudym
szczególnie pasuje...

SZMARAGDOWY ?! No oczywiście,ze pasuje :) Najpiękniej wyglądasz w barwach zdecydowanych, czystych, zimnych. Odpowiadają Ci połączenia szarości ze srebrem, czernią, czy granatem, a także wszelkie odcienie stalowe, srebrne, czysta biel i czerń. Twoja elegancja zostanie podkreślona w jednobarwnych, kontrastowo zestawionych strojach np.: cytrynowa żółć z głęboką czernią.

"czy brunetce pasuje kolor szmaragdowy?" nie wiem co to za kolor zawsze sadzilem ze szmaragd to kamyk jak mi pokazecie kolor gdzies na przykladzie to z checie odpowiem :)

trzeba było od razu mówić że chodzi Wam o zielony :D tak zielony ładnie wygląda do czarnych włosów :)

Gość dldlllldld
Brunetce pasują wszystkie nasycone, czyste zdecydowane kolory: czerwień, zieleń, szafir, szmaragd - jak najbardziej. Gorzej znacznie z pastelami i kolorami takimi "brudnymi". Wszelkie kontrastowe zestawienia bo brunetka jest kontrastowa: ciemne włosy, jasna skóra. No chyba ze masz ciemną karnację, a włosy takie bardziej w brąz, jesteś wtedy zupełnie innym typem. Ja np jestem ciemniejszą blondynką o oliwkowym odcieniu skóry, mam bardzo stonowaną urodę i w żywych kolorach gasnę - pasuje mi wszystko co złamane i "brudne" - zupełnie odwrotnie niż Tobie.

bo, jak to mowi moj facet "dziewczyny maja w oku jeden czopek wiececj i rozrozniaja wiecej kolorow" :P to jest słodkie :D

nie wiem co tam macie w oku wiecej ale ja rozrozniam bez problemu tak z 5 kolorow :) zielony jest wsrod nich :)