Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

prosze doradzcie mi!!

Polecane posty

Gość ccc...

moj partner po 30 ma za kilka dni urodziny i nie wiem co moglabym dolozyc do perfum . Szukam po sklepach i nie moge nic znalezc. Portfel ma dosc zgrabny wiec odpada, dlugopis tez fajny firmowy wiec odpada . Bardzo prosze podajcie jakies pomysly

Gość Na urodzink9
obejrzyjcie razem film dokumentalny pt SEKRET film wart obejrzenia (chodzi w sieci mozna go sciagnąć)

Gość Na urodzink9
pozatym wybierzcie sie razem do salonu SPA na jeden dzień np do kapsuły młodości czy na masaż

Gość ccc...
ale ile to spa moze kosztowac? bo ja bardzo kasiasta nie jestem:( pracuje ale nie mam wysokiej pensji. ten sekret film odpada chlopak podarowal mi na gwiazdke:) razem z pieknym wisiorkiem. krawat odpada bo nie znam jego gustu i moglby sie krzywic macie jeszcze jakies pomysly? za te podane dziekuje

Gość ja uzywam wody a nie mydla
o czym jest sekret???

Gość Na urodzink9
np kapsuła dla dwóch jakieś 120 zł jeden zabieg + masaż po relaksujący ok 80zł dla dwojga wspomnienia gwarantowane, nie mówiąc o odprężeniu :))) Z tym że musisz wcześniej pójśc do gabinetu odnowy i umówic termin dokładnie kiedy o której wtedy też spytasz się o cenę różne gabinety mają różne ceny , zależy to od wielkości miasta i od lokalizacji tego gabinetu (musisz to zorganizować wczesniej ) żebyscie jechali na pewne:))))