Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avenuska

Bóg odbiera to, co dla nas jest wszystkim... *

Polecane posty

Minął ponad rok od tego tragicznego dnia, kiedy to Bóg otworzył Ci swoją bramę, kiedy Cię wpuścił do swojego królestwa. Nie chcę życ, nie chcę marzyć, nie chcę śnić.... chcę tylko i aż CIEBIE. Mielismy marzenia. Zycie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim... MARCINKU mój najdroższy.... zawsze pozostaniesz w moim serduszku, które już nigdy nikogo tak nie pokocha... Przepraszam :\'(

Gość nie rób tego echa
taa... pewno Bóg go specjalnie zabrał, bo nie ma co robic... ludzie :O

Ni chcę porad, nie chcę litości... to tylko słowa, które dla mnie nic nie znaczą...

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem buuuaaahhhaaa.Po prostu wnerwia mnie jak ktos ze swojego życia prywatnego robi show, mnie też opuściło pare bliskich mi sób ale to nie znaczy że mam o tym trąbic na kafe .To jest bardzo prywatna sprawa i trzeba co niektóre rzeczy zostawic dla siebie i bliskich żal pl...

Nikt nie musi tego czytać. Piszę maile na jego skrzynkę, jak oszalała, wiedząc ze nigdy ich nie odczyta. Nie mam komu się wypłakać... on był dla mnie wszystkim, Przyjacielem, chłopakiem, kochankiem, nadzieją na lepsze jutro, marzeniem... i w najmniej oczekiwanym momencie stalo się najgorsze. To on mnie podniósł z ziemii, to on mi dodawał skrzydeł, to on mnie wspierał. WSZYSTKIM.

Nie będę Ci tłumaczyła, że każdy człowiek inaczej odczuwa rozstanie/śmierć/odejście bliskich i, że dla niektórych wylanie swoich żali na kafe jest pomocne w otrząśnięciu się po tragedii. Jednak Ty wolisz żyć w swoim świecie, więc żyj i nie zawadzaj innym.

Gość Oblech
Jak w grobie będąc nieżywym można być szczęśliwym ? Zmień dilera :classic_cool:

Gość taklasaska
a co mu sie stalo jesli mozna wiedziec :(

aha to ja tez zaraz wymienie wszystkich z rodziny którzy odeszli...Śmierc jest straszna , ale takie wypowiadanie sie o takich sprawach na forum jest żenujące.Nikt tego nie rozumie?Wy wszyscy lubicie tak sie obnosic ze swoimi tragediami.I ta dziewczynka robi show i to jeszcze z nudów straszne.Troche szacunku dla zmarłego..

ja się nigdy z tego nie otrząsnę... zginął na motorze.... po naszej kłótni :'( Przepraszam...

a poza tym juz widze jak ta dziewczyna po tym topiku otrzasa sie z tej tragedii, kafe działa takie cuda?Nie wiedziałam.Zapamietam na przyszłośc...

Gość
ona go nie profanuje lecz wyraża ból po stracie - śmierć babci lub cioci to nie to samo co śmierć najukochańszego na świecie mężczyzny wyluzuj TellMeWhy

i teraz bedzie pisac co sie stało jak sie stało, Boże nie rób z jego śmierci cyrku dziewucho.To był Twój chłopak i po co opowiadasz o tym wszem i wobec.porozmawiaj z kims z rodziny ze znajomymi a nie na kafe litości.

prymitywną?To co ona robi jest prymitywne.Przeciez wiadomo ze nikogo na tym forum nie interesuje ze ktos jej umarł, to jest dla was obcy człowiek.Nie zgrywajcie sie ze tak was to boli zaraz moze zaczniecie płakac.O Boże widzisz i nie grzmisz...Tylko smierc kogos bliskiego boli ale nie obcego chłopaka...A ta jeszcze zakłada topiki o śmierci swojego faceta...Na forum którym króluja kupy masturbacje i zdjecia gorących lasek...

doceniajcie każdą chwilę, nie traćcie czasu na kłótnie, bo nie warto..., kochajcie z całego serca i okazujcie to.... mi dziś pozostało tylko zadawanie pytania, dlaczego on...

a Ty co satyra spragniona ludzkich tragedii ???Co Cie obchodzi jak zginął jej chłopak ?Nie masz własnego życia?Nikt nie umarł w Twojej rodzinie?Każdy z nas przezył jakąs tragedię, kazdy ma swoje zycie , ale Ciebie najbardziej interesuje co sie z nim stało...