Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avenuska

Bóg odbiera to, co dla nas jest wszystkim... *

Polecane posty

Znajoma kiedyś opowiedziała mi taką historię: W niebie były anioły - i wiadomo, jak to w niebie, wszystko było cudowne, idealne, anioły miały mnóstwo radości każdego dnia, śmiały się, były szczęśliwe. Ale jeden z nich był smutny, stał z boku, nie brał udziału w zabawach, nie potrafił się cieszyć. I wtedy podszedł do niego inny aniołi zapytał dlaczego jest taki zgaszony, wtedy ten odpowiedział, że nie może się cieszyć, bo na ziemi został ktoś, kto swoim płaczem, wielkim smutkiem nie pozwala mu odejść i cieszyć się życiem w niebie. Dlatego nie powinno się płakać po stracie bliskiej osoby, trzeba pozwolić jej pójść do nieba by mogła być szczęśliwa wraz z innymi. Nie wiem czy w to wierzę, ale budujące :)

Gość nie jestem
jamajka21---------> madre slowa :)

Gdybym mogła zatrzymać, to co przemija... czuję się winna i wiem, że się z tym nigdy nie pogodzę. straciłam najbliższą osobę przez błahostkę, zostałam sama... miało być tak pięknie.. :(

--> TellMeWhy Rozumiem że przyjmiesz postawę świni mówiącjej że deszcz pada a smieszności czy nawet żalośności się nie boję. :)

Gość rthz nl
Nie ma nieba dla ludzi, za to jest niebo w gębie dla robali na ciele zdechlaka :classic_cool: 🖐️

Przepraszam.... nie chciałam wszczynać kłótni.... ide się pomodlić tak będzie lepiej. KOCHAJCIE Z CAŁYCH SIŁ, BO NIGDY NIE WIADOMO...

buuuahhhaaa sorry , ale tylko taka moze byc reakcja na to co piszesz.Napisz cos jeszcze bo mądrze prawisz (czyt.mówisz)na wypadek gdybys nie znał znaczenia słowa "prawic":)

Gość takie tam duperele...
Ludzie w różny sposób przeżywają żałobę: płaczą, zamykają się w sobie, wspominają tego, który odszedł, szukają przyczyny, szukają też pocieszenia. Komu przeszkadza, że ona tutaj pisze niech się zmywa i nie pisze bzdur.

Boshe ale jesteście co niektórzy infantylni!!!! Założyła sobie panna topic to niech wypisuje co jej się rzewnie podoba,akurat może jej to ulży,bądź znajdzie wsparcie w innym człowieku....a Ci których to tak irytuje bądź śmieszy to niech nie czytają tego!!!!!!Czy ktoś wam każe pisać z tego recenzję na Kafe???? Zaloguje się taki jeden z drugim.....w domu matka,albo zona mu gdera to się na publicznym forum wyżywa!!!!