Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka64

opinia o dodzie - wiem ze to puste ale ciekawe

Polecane posty

Gość ninka64

mam pytanie czy podoba wam sie doda , ja sie przyznam ze na poczatku jej kariery zanim weszla do baru - te kilka 1 piosenek uwielbiam teraz patrze na nia jak na komerycjnego sztucznego twora choc wiem ze inteligentna jest a co do wygladu trudno mi ocenic a wy jak ps .w tej piosence ja uwielbiam ;) http://www.youtube.com/watch?v=ADrxBgyt3KE

Gość no okey ale akurat
ta piosenka zostalal nagrana po tym jak ona juz była w barze i z niego wyszła :P

nie mam nic do niej, taka swojska dziewucha, o niebo lepsza od zmanierowanych piosenkareczek. Muzycznie nie wnosi nic ale ma jakas osobowosc. Oprocz tego ma potezny glos. to tyle ode mnie w tym temacie ;)

Gość jhwcvfbrg
no zajebista piosenka ona tez fajnie wyglądała ale zmieniła sie na gorsze...

Gość ninka64
a jej uroda ??? podoba wam sie co z siebie zrobila?

Gość drumi
kiedyś miała szpare między zebami a teraz nie ma...ale nie przypominam sobie zeby nosiła aparat...może ma sztuczne

Gość takie tam duperele...
A zrobiłaby karierę z wyglądem przeciętniaczki??? Młoda jest, dobrze kombinuje, tylko ten Radzio jej zbędny...

Gość ninka64
do nhfnhjgń to wlasnie byl poczatek

Gość ninka64
do Camp Nou mam 30 lat studiowalam socjologie;) zastanawia mnie skoro tak wiele osob jej nie lubi kpi z niej jak udaje jej sie zarabiac takie pieniadze ;)

a ja uwazam ze doda mimo tego ze robi wokol siebie wielkie hallo jest wartosciowa osoba. Jej piosenki niosa zawsze jakies przesłanie, np piosenka dla R, jak dla mnie bomba :) niby gadaja ze taka z niej szmata, a jednak swojemu Radkowi byla wierna i dla niego pisala piosenki. Jezeli chodzi o wyglad to i bez makijazu wyglada ładnie :) ubioru nie komentuje bo z tym akurat przesadza, ale wydaje mi sie ze ogolnie jest ok

widziałem panią Dorotę w kilku programach i muszę powiedzieć, że bardzo była za tym Majdanem. Mnie się wydaje, że za bardzo gwałtowna była miłość , trochę na pokaz, i być może wypaliło się trochę. Choć po ostatnich wyczynach Majdana opisanych przez prasę, pani Dorota zapewne popłakała sobie w poduszkę.......

Gość całkowicie czarny kot
nie mam zdania o Dodzie jako osobie, nie znam jej - z tego co widziałam w krótkich wywiadach sprawiała wrażenie osoby nadmiernie zapatrzonej siebie z ego po kokardę - jadni takie osoby lubą a inni nie wokalnie - przeciętnie, często nie trafia w dźwieki, żdarza się jej spiewac przez nos; mnie osobiście irytuje jej sztucznie i wymuszone kozie wibrato

Nie wiedziałam nigdy tego teledysku (zresztą widziałam tylko dwa: ten nowy i ten o płomieniu czy jakoś tak :P), ale Doda się zmieniła przez te lata!! Ja uważam, że jest fajna, nie wiem czy ją lubię bo nie znam jej osobiście, jest śliczna, ale jej muzyki nie słucham :P To normalne, że w naszym zacofanym kraju jest dziwką, szmatą itd... Gdyby mieszkała w USA byłaby super-cnotką w porównaniu np. z Britney Spears :P Wie jak zarabiać pieniądze, choć moim zdaniem trochę za dużo pokazała naraz (na raz? yyy).

widziałem Dodę na festywalu, co był na polsacie. Ubrana była tak, że pozazdrościć urody, figury, na modzie się nie znam, ale myślę że imaż estradowy i strój podkreślił jej urodę.

Gość całkowicie czarny kot
Doda jest wokalnym rzemieślnikiem - natura niestety nie obdarzyła jej szczególnie hojnie nie wiem czemu pokutuje opinia o jej 'dobrym głosie'