jolanta2 0 Napisano Sierpień 17, 2008 cześć dziewczyny mam problem ciągłe stany zapalne narządów rodnych które pojawiają się często po basenie macie jakies sposoby aby tego uniknąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buleparte 0 Napisano Sierpień 17, 2008 moze powinnas stosowac tampony...nawet kiedy nie masz okresu...i wyciagac jak tylko wyjdziesz z wody.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 17, 2008 myślisz że to pomoże lubie chodzić na basen z noją małą córeczką ale słono za to płace po kilku dniach się zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stosuj globulki Napisano Sierpień 17, 2008 stosuj Lactovaginal lub Floragyn, po basenie podmywaj się Tantum Rosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 17, 2008 globulkę włozyłam zaraz po wejsciu do domu a teraz strasznie swędzi iszczypie a do lekarza nie tak łatwo bo jestem za granicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach