Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melomanka123

chlopaki! Czy lubicie jak kobieta jeczy?

Polecane posty

Gość melomanka123

Pytanie do panow: Czy lubicie kiedy wasza partnerka wydaje te wszystkie dzwieki rozkoszy podczas seksu? Czy to was kreci czy moze wydaje sie wam smieszne i wolicie zeby raczej byla cicho?

Gość nieeee uwierz
najlepiej, jak kobieta leży jak kłoda, wtedy jest odlot!!!!

Gość PPPPPani
Nie jestem facetem, ale gadałam wczoraj o tym z moim partnerem, więc jeśli chodzi o niego.. lubi "subtelne pojękiwanie" cokolwiek miałoby to znaczyć. Ale nie umiem nie krzyczeć na cały dom.

delikatne jest sexi - ale takie mocne i głośne.. też mogłoby być ciekawe - ważne żeby nie było udawane

Gość mezatka20
wlasnie, najwazniejsze jest zeby to bylo szczere. jezeli facet widzi ze kobiecie jest dobrze to chyba nie powinno sprawiac mu roznicy czy krzyczy czy jeczy czy co tam innego.

nie tylko, sprawia to różnicę, ale szalenie podnieca. Ja ciszy w sypialni nie cierpię. Tu się człowiek produkuje, żeby było jej dobrze, a wokoło cisza. To może jeszcze niech gazetę poczyta w tej ciszy. Ważne być spontanicznym.

Gość TodD
Tak Melomanko123 lubimy, bez tego to nie było by to samo.A w ciszy robi się to tak nijak.

Gość jestem facetem i
bardzo mnie to kręci jak kobieta jęczy podczas seksu, te odgłosy bardziej mnie podniecają i wtedy szybciej szczytuję ;)

Gość jęcząca P
Jestem kobietą i mnie sama kręci jak jęcze podczas seksu. A mojego faceta jeszcze bardziej ;)