Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka_krak

Pomóżmy Jakubowi!

Polecane posty

Gość nie odniosłam się do tego
że założyłaś topik, nie o to mi chodziło. Chwała Ci za to!;) Chodziło mi,że później niżej, wylewa się różne żale,że topik się nie rozrasta i,że tu cicho. Ktoś kto pomaga (np wpłaca na konto) nie ma chyba obowiązku się tu meldować..

A czy ja napisałam , że ma? Absolutnie nie, chodziło mi tylko o to, zeby topik był widoczny. I tyle. To wszystko, żeby go podbijać - żebyście pomogły mi wyciągając go w górę. Ja nie mogę 24 na dobę siedzieć na Kafe:D

Gość suselllll
może i masz rację, nie kazdy ma obowiązek się tutaj reklamować. Ale nie powinno być takich sytuacji, gdzie woła się o pomoc. Przecież to dziecko gdyby bylo kochane chciane, na pewno nie byloby pobite. Także ja jestem też,za tym aby anty opodatkować dodatkowo miesięczne na rzecz takich biednych dzieci.

Gość nie rozumiem tego wyrazenia o
aby anty opodatkować dodatkowo miesięczne

Gość suselllll
pomylka, chodzilo mi o tych co są przeciw aborcji. Przynajmniej byłyby pieniądze na pomoc dla już narodzonych i te osoby zamiast pustych słów, które nic nie sa w stanie pomóc mialyby okazję się wykazać w konkretnej pomocy.

Gość MamaNiny
podnosze temat ... Pomoge .... Jak mozna pobic niewinne dziecko ??? I dlaczego matka dostała tylko 3 lata ?? Powinna dostac z 30!!! Co za kretynka powinno sie takie sterylizowac !!!

Gość susellllllll
podnoszę, dziecko potrzebuje pomocy !!!!!!!!!!!!!! finansowej!!!!!!!!!!!!!! a nie pustego dyskutowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość susellllllll
podnoszę, dziecko potrzebuje pomocy !!!!!!!!!!!!!! finansowej!!!!!!!!!!!!!! a nie pustego dyskutowania , ze rodzić nalezy na siłe a później ma się gdzieś takie dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up.

Gość takmysle
a może tak wózek za ok. 300 zł a nie 2-4 tys. lub inne rzeczy a reszte przekazac temu choremu dziecku. Nie przyszło wam to do głowy.

http://www.komk.ovh.org/jakub_02.html http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID =/20080715/KOSZALIN/567626447 http://tuptusianko.blog.onet.pl/2 ,ID338945175,index.html A ja nie sądzę, by opodatkowywanie kogokowiek za poglądy miało jakikolwiek sens. Prędzej byłabym za zapędzeniem więźniów do przymusowej pracy, ich zarobki zaś - koniecznie powinny wpływać na konta poszkodowanych. A tak - siedzi sobie oprych na 14-letnim urlopie, nie robi nic, żre za nasze pieniądze, leczą go za nasze podatki... W górę

Gość danaaaaa
a ja tam jestem za tym, aby wlasnie za poglądy opodatkowywać. Jezeli ktoś nalezy do jakiejś wiary to też daje na tzw. tacę czy tp.. Tak samo winno byc z poglądami. Przynajmniej takie osoby byłyby wiarygodne, bo zanim przekazałyby swój tzw. \"podatek\" to by się zastanowiły nad tym co mówią. A tak za darmo to można sobie klepać ile wlezie, tym bardziej jak to tej osoby osobiście nie dotyczy.

Gość niedasiewtrzymac
tu żadne upsa czy up nie pomoże, tutaj jest potrzebna konkretna finansowa pomoc tak jak i w innych przypadkach dla osób chorych. Także upa, ap czy ups nic nie da tak samo jak nadaremne kłapanie ozorem.

Gość upsaaaaaa
supsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opodatkowanie poglądów? - to może i też powinnyśmy płacić podatki za to, że posiadamy dzieci - wszak to jakiś pogląd też jest. Zgadzam się, że kłapanie ozorem nic nie daje, ale up daje - bo wchodzą, czytają ludzie i może ktoś, kto poczyta ze zrozumieniem, da złotówkę czy dwie:) No to up up upu upu up ❤️