Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJaSobie86

Czy mu powiedzieć?

Polecane posty

Gość TakaJaSobie86

Jestesmy razem juz razem prawie rok czasu. Jest wspaniale. Świetnie się rozumiemy i w zyciu intymnym i takim codziennym. Obydwoje czujemy, że chemy być już razem. Ze to jest właśnie TO. Ja mam 23 lata a on prawie 30. Kiedy szliśmy do łożka pierwszy raz razem okłamałam go, że nie jestem już dziewica. w sumie nie wiem czemu to zrobilam, ze go oklamalam wiec nie pytajcie. On sie nie zorientował. Nie krwawiłam choć jak rano wstawałam z łóżka przy nim robiłam to ostroznie, zeby nie było widać ewentualnej plamki krwi. Pomimo, ze od tego czasu minelo juz troche ja nadal mu o tym nie powiedzialam, ze byl pierwszym.... zastanawiam sie czy mu o tym powiedziec teraz, przeprosic czy po prostu nic nie mowiac udajac, ze On był kolejnym moim kochankiem.

Gość dasdsfdsdfd
Powiedz mu, ucieszy się jeśli mu na Tobie naprawde zależy.

Gość dasdsfdsdfd
Moj tam by wolał, żebym była jego pierwszą, niestety przed nim miałam długo chłopaka, i wiedział że nici z tego.

Gość troche pozno nie
ja bym tam nic nie mowila. To fakt ze ucieszyloby go to ze jest tym pierwszym ale przed waszym pierwszym razem a teraz, skoro juz jest po to jakie to ma znaczenia. Nie sadze zeby to na nim zrobilo jakies wrazenie a jesli tak to co najwyzej negatywne bo przeciez go oklamalas. Poza tym moze sie poczuc ubodniety tym ze ty wiesz ze on sie nie zorientowal czyli ze nie za bardzo sie zna na tych rzeczach a dla faceta ujma w tym temacie to powazna sprawa. Nie mow mu.

Gość mezatka20
koniecznie mu powiedz! facet bedzie szczesliwy jak dowie sie ze byl Twoim pierwszym

zrobi to na nim wrazenie i to ogromnie pozytywne! Zachecam Cie do powiedzielnia sie z nim tejze wspanialej wiadomosci :D

Gość może ci nie uwierzyć

Gość tesla
ja bym chciał wiedziec czy kolega mój nie był pierwszy z nia

Gość raczej ci nie
uwierzy. skoro sie nie zorientowal:( pomysli ze chcesz mu wcisnac ciemnote, bedzie mial watpliwosci, bo niczego nie poczul:( idiotyczna sytuacja:(

Gość RADA DOBRA NO 111111
powiedz mu! ALE zeby nie bylo ze on sie nie zorientowal to powiedz ze przerwalas sobie blone np. tamponem czy palcem :) to sie zdarza czesto. wtedy sie ucieszy z tej wiadomosci, ze byl dla ciebie pierwszym :)

Gość tak a teraz posłuchajcie
jak to wygląda " wiesz, kochanie, okłamałam cię, byłam dziewicą, a że nie krwawiłam, to dlatego, że przerwałam sobie błonę tamponem, czyli jetseś drugi po tamponie:) Cieszysz się prawda?" Nota bene, tamponem nie da się przerwać błony

Gość RADA DOBRA NO 111111
no to juz lepiej zbey powiedziala ze sobie przrwala podczas zabaw sam na sam ;) i ze sklamala ze nie jest dziewica bo bylo jej glupio ze ma juz tyle lat i ze to byl blad itd :P