Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotaana123

ZAKŁOPOTANA,PROBLEM.

Polecane posty

Gość zaklopotaana123

mam problem przy uruchamianiu programu daemon tools. gdy go wlaczam pojawia mi sie okienko z napisem Virtual SCSI driver not detected prosze o pomoc,dlaczego przy uruchamianiu kazzdej wersji tego programu tak sie dzieje?

Gość zaklopotaana123
wszystko po angielsku:((

Gość dramat i masakra
spróbuj tego: PRAWYKLIK mysz na iikonę z błyskawić. po włączeniu demona pokawia się lista wybierz WIRTUALNY CD?DVD ROM w zakładce określ liczbę napędów zrób wyłącz, sprawdź czy napęd zniknął w Mój komputer nastepnie znów to samo ale jako liczbę napoędów wybierz jeden. poczekaj chwilę.i znów pojawi się napęd wirtualny. póki co to najmniej pracochłonne rozwiązanie:P

Gość zaklopotaana123
nie działają:(

Gość zaklopotaana123
ok sprobuje

Gość zaklopotaana123
ale nie,problem w tym ze jak klikam na ikone daemon tools to wtedy wyskakuje mi ten blad:/

Gość dramat i masakra
a jak odinstalujesz demona, jaką kolwiek wersję to czy napęd wirtualny znika???

Gość zaklopotaana123
nic nie znika, ja go nawet uruchomic nie moge

Gość dramat i masakra
odinstaluj DT udaj się do panelu sterowania manadzera urządzeń wybierz widok -> pokaz ukryte urządzenia -> i znajdz coś takiego PNP Bios Extension i wywal to, potem skasuj z rejestru wszystkie wpisy do demona i po restrcie zainstaluj go ponownie żeby nie było przy tym PNP i tak będzie żółty wykrzyknik, jełsi dobrze się orientuję to jest"serce" wirtualnego napędu, które instaluje się wraz z demonem..więc żadnej szkody nie wyrzadzi.. przez czyszczenie rejestru rozumiem albo sobie wchodzisz w rejestr w katlogu windows odpalasz plik regedit, z górnego szarego paska wybierasz edycja /z listy wybierasz znajdź, wpisujesz daemon tools i kasujesz wszystko co się pojawinastępne wyniki poszukiwań po prostu po wciśnięciu F3..kasujesz wyniki z nazwą , które się pokażą po prawej stronie tabeli. jełsi po lewej stronie rubruki znajdzie coś takiego jak cały katalog daemon tools. to od razu wywal ten katolog żeby nie usuwać niewiadomo ile wpisów ręcznie nie wiem czy cos pomoż eale po usunięciu demona, zrób restart i pobierz programik CCleaner. jest po polsku do pobranai na dobreprogramy.pl w nik kliknąc zakładkę rejestr i wybrac zyszczenei i potwierdzac jak leci.

Gość dramat i masakra
dzizas. jak odinstalujesz demona, to czy masz za dużo napędów cd/dvd niż faktycznie ma twój komputer? o to mi chodziło. a że demon się zjebał to już wiemy:P

Gość zaklopotaana123
PNP Bios Extension 'nie ma tego.. SCSI/RAID HOST CONTROLLER i jest wykrzyknik zolty przy tym

Gość dramat i masakra
odinstaluj, zrób restart.. pytałme już czy po odinstalowaniu demona nadal masz bonusowy napęd wirtualny???