Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke grubsza

czy troche grubsza kobieta moze sie podobac?

Polecane posty

Gość troszke grubsza

ładna twarz szatynka 170 wzrostu, nawet zgrabna, dobrze ubrana i waga 73 kg , rozmiar 40-42 mozna taką uznac za atrakcyjną

Gość jammmmy
oczywiscie ze tak ja waze 70 kg przy wzroscie 176 i myslisz ze ktos mi powiedzial ze jestem gruba? dla wszydstkich jestem szczupla :) naprawde badzmy kobietkami o ladnych ksztaltach a nie szkieletami o ktore mozna sie poobijac ijuz ! :)

Gość wicia 555
oo to ja tak samo jak jammmmy identycznie ;)

Gość troszke grubsza
mi tez nikt nie powiedzial ze jestem gruba, a wiadomo co myslą :-) nie jestem upasiona, jestem zbita ale widze ze jestem wieksza, do szczuplej czy filigranowej mi daleko

Gość wicia 555
im pełniejsze ciałko tym lepsze :)

Gość troszke grubsza
no moze bez przesady :-) wolalabym wazyc 63

Gość wicia 555
napewno nie odchudzaj się na siłę.

Gość wicia 555
pfff... to lekka przesada ;/

Gość troszke grubsza
chłopie nie znasz sie, ja mam powodzenie i mam nadzieje ze nie u takich jak ty hehe

moze sie podobac tak samo jak szczuplutka bo tyluz samo milosnikow pelnych ksztaltow co i szczuplych:) ja sama jestem chudzinka na pograniczu szkieletorstwa i duzo bym dala za piekne kobiece ksztalty:) ech zwlaszcza jak widze te dziewczyny na ulicach z biodrami :) ale mnie zostaly odstajace kolana i kosci miednicy o ktore mozna sie co najwyzej poobijac:/ ja gdybym byla facetem zdecydowanie wolalabym kobiete pulchniejsza.

i dodam jeszcze ze z racji wykonywanego zawodu przebywam duzo wsrod modelek i paradoksalnie mozna sie przy nich bardzo wyleczyc z kompleksow:) moim kompleksem przez nastoletnie lata zycia byla wlasnie moja chorobliwa chudosc, przy modelkach zobaczylam ze sa chudsze ode mnie;) za to grubse dziewczyny sa przez modelki oblegane wychwalane i mozna zobaczyc szczera zazdrosc w ich oczach, zreszta te bardziej otwarte i bezposrednie mowia wprost ze chcialayby miec taka figure:) do tej pory nie zapomne jak do ekipy dolaczyla pewna francuska krawcowa ktora co tu ukrywac miala sporo cialka i na poczatku unikala wzroku modelek patrzyla tylko na linie ciala i materialu a po tygodniu pracy dumnie paradowala po garderobie:)

Gość zigi22
troche mnie przeraziły takie wymiary, bo ja mam 186 i waże 77kg i nie jestem chudzielcem. Ale wszystko zależy od rozmieszczenia tkanki tluszczowej i mięśni. Nie mowie nie, ale jeśli kobieta nie uprawia sportu, je i tylko narzeka to już amen.

mnie sie podoba jak kobieta ma pelna pupe, lekko zaokraglony brzuszek pelne choc nie wielkie piersi i kragle biodra:) ach te biodra i brzuszek to moje najwieksze marzenie jesli mialabym cos zmieniac w swoim wygladzie:) spytalam wlasnie mojego brata i pwiedzial ze z dwojga zlego woli kobiete grubsza niz za chuda po czym spojrzal na mnie z pogarda

Gość azotia_17
Ja bym na miejscu autorki schudła. Nie oszukujmy sie ale faceci nie lecą na grubaski, ani na "kobiece" kształy. Kobiece to szczupłe i to sie facetom podoba.

Gość NoweOrangeGo
BMI na granicy wagi prawidłowej i nadwagi - 25,26. Brzmi spoko, ale ja nie mam tyle optymizmu jeśli chodzi o gusta facetów - faceci wolą szczupłe panny. Drobna zawsze będzie na lepszej pozycji niż krągła. I nie wierzę komuś kto pisał o tym, że modelki zazdrościły tzw. kobiecych kształtów jakiejś kobiecie. Też znam to środowisko i wiem, że takie pochwały rzucać jest w dobrym tonie, to takie poprawne politycznie, gdy panna z BMI 18 mówi o kobiecie z BMI 25 "Ale ona ma boską figurę". W rozmiarze 40-42, w nocnym klubie, zawsze będziesz miała silną konkurencję w postaci chudych dziuń - chudych, tj. 34-36. Co oczywiście nie znaczy, że się nie będziesz podobać facetom na uczelni.

"napewno nie odchudzaj się na siłę. " buahahahaha a ciekawe w jaki inny sposób można :D:D

Gość musztarda
Oczywiście, że może. Znam wiele samotnych, smutnych, zasuszonych lasek. :D