Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o gume

Problem z gumą

Polecane posty

Gość pytanie o gume

Witam Mam pytanie. Współżyję z moim chłopakiem od dłuższego czasu, biorę tabletki antykoncepcyjne, jednak chce je odstawić za miesiąc na jakiś czas i wtedy będziemy używać gumki. Teraz jej nie używamy, chyba, że mam przerwę w braniu tabletek. No i problem jest taki, że ta guma nam pęka. Na początku wszytstko jest ok, jednak w momencie, gdy mój facet porusza się mocno i szybko i w końcu kończy, to gdy wychodzi ze mnie widzimy, że gumą pękła na końcu. Jak temu zapobiec? Boję się tego, gdyż jak nie będę brała tabletek to będzie nasze jedyne zabezpieczenie.

guma nie peka bez powodu, moze zle zakladacie albo uszkadzacie ja poznokciami lub bizuteria? uzywacie gum dobrej jakosci czy takie byle jakie?

Gość BartZ
No, i trzeba pamiętać, że gume zakładamy na członek a nie na palce :P

Gość pytanie o gume
nie dotykamy tej gumy paznkociami a są firmy durex i z datą ważności do 2012 kupione przez Internet na ebay i nie mamy do nich instrukcji

Gość BartZ
Na ebayu mają podróbki. Kupujcie na allegro.pl są pewniejsze i z instrukcją.

dlaczego kupujecie gumy na ebayu?:P moze ktos je dziurawil zanim wyslal:P instrukcja chyba nie jest taka wazna, ja przynajmniej nigdy jej nie czytalam:) ale tez w zyciu tylko dwa razy pekla mi guma i to ewidentnie byla wina mojego pierscionka;)

Gość BartZ
Kurwa żeby ta guma nachodziła tak łatwo jak na tym filmiku!!!

Gość pytanie o gume
dzieki za odpowiedzi kupujemy na ebay ponieważ sa tansze choc mowilam memu chlopakowi, zeby kupil w aptece a on ze nie i to i tamto a teraz sie boje i chyba sama pojde do tej apteki i kupie

Pytanie o gume, zanim twój chłopak rozwinie prezerwatywę wzdłuż trzonu penisa, niech trzyma ściśnięty jej koniec. Chodzi o to żeby nie została tam tzw. "kieszeń powietrzna". I niech nie naciąga prezerwatywy do samego końca, tylko zostawi na końcu puste 1-2 centymetrów aby nasienie w trakcie wytrysku miało się gdzie zmieścić.

to aptek nie ma że trzeba kupować gumy przez neta???? swoją drogą jak sie tak boisz ciąży to po co odstawiasz piguły

Gość milosc_ustami
CO SIE MARTWISZ;PRZYROST NATURALNY SIE ZWIEKSZY; atak serio, niech ci sie spuszzca w usta albo w poope, tez to jest extra ,napewno sie chlopak zgodzi, zobaczyst jakie to jest extra mi sie to podobam, nie marnuje mleczka zawsze go zjize lub polkne albo po ustach policzkach rozprowadze, miam serio,polecam

Gość shakur
w pewnych sytuacjach po prostu trzeba kupic przez neta. najlepiej jak jest sprawdzony dostawca, ciagle ten sam. sa takie gumy durex fetherlite, ktorych w polsce nigdzie nie ma, a sa ultra-cienkie, no i dzieki temu wrazenia lepsze.