Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

CAŁY ZĄB........a boli jak diabli

Polecane posty

Dzisiaj tylko zakładm topik bo nie moge spac...3 pyralginy nawet nie pomagaja:(....4 dolna,zab sliczny bez dziury jak malina.....a BOLIIIIII JAK DIABLI...nawet przeciwbolowe nie pomagaja???? co to ?????...czytałem ze to cos z miazga???? BOL JEST STRASZNY I STRASZNIE PROMIENIUJE:( jak dotkne zeba to czuje ból:(:(:(

Wyplucz zeby zimna woda. Jesli bol ustepuje, roc sobie zimne oklady... A rano do dentysty - to prawdopodobnie zab do leczenia kanalowego....

wspolczuje bo bol zeba to straszna meczarnia. jak dla mnie wlasnie kanalowe Cie czeka. a jestes pewnien ze jest caly bo ja kiedys mialam dzirke pod samym dziaslem i tam mialam fragment jedzenia tej dziurki nie bylo widac dopiero na przeswietleniu okazalo sie ze jest tuz pod dziaslem:/ to sie chyba kieszonkowe cos tam nazywa

bękart obcego no własnie skonczyłem leczenie zebów miesiac temu...perełki wszystkie zdrowe:) a tu nagle taki ból:(:(:(:(...zab jest cały

Niestety kanałowe Cię zapewne czeka :o miałam ostatnio dokładnie to samo :o

Gość fffrftgh
mi pomaga czasem jak poleje ząb amolem:P wtedy czuc takie dretwienie i przechodzi ale na chwile:O moze tez byc jakikoliwek alkohol;)

ni mieliscie racje:O:O:O kanałowka :O:O:O:O dzisiaj znieczulenie i rozpoczeecie leczenia...wypelnianie kanałow...korzen sie popsuł od srodka.....DZIEKI WAM ZA POMOC❤️......przynajmniej juz nie bedzie bolało:D