Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toa

ZAPRASZAM !!!!! !!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!! pare kg mniej !!!!!

Polecane posty

masz pare kg do zrzucenia i nie możesz sobie z tym poradzić?? nie wiesz jak się zabrać?? zapraszam do mnie :-) zaczełam pare dni temu. waga w stopce. planuję dojść do 55 kg. Kiedy? jak najszybciej :-D na ten tydzień mam ścisły plan, jeśli wypali rozciągnę go na kolejne. Na razie pragnę za tydzień ujrzeć 57 na liczniku :-)

jestem już po hula hopie dziś zaplanowałam głodówkę hula hop 5 min brzuszki 20+30 skakanka 100 razy i ok. godziny roweru ponawiam apel o przyłączenie sie do mojego topiku :-)

też planuję na dziś głodówkę ale nie mam pomysłu na resztę tygodnia, może coś podpowiesz?

Gość sweetevil
też jestem na małej diecie, przydałoby się zrzucić te 7 kg tylko jest mały problem....waga stoi w miejscu. Mam niedoczynność tarczycy i nie mogę schudnąć. Jem o wiele mniej a waga ta sama:(:(

Gość IZKA.......
to co jesz? nic kompletnie nic ylko ćwiczysz że w ciagu dnia ubyło ci juz 1 kg.

witam! fajnie, że tu zajrzałaś. mam nadzieję, ze zostaniesz na dłużej :-) ja nie mam konkretnego jadłospisu na ten tydzień, tylko założenia co do wysokości kcal każdego dnia + zestaw ćwiczeń i tak poniedziałek - głodówka wtorek - 500 kcal środka - 1000 kcal czwartek - 500 kcal piątek - głodówka sobota - 1000 kcal niedziela - 500 kcal przez samo ograniczenie kcal powinno zlecieć min. 1,5 kg

Gość 1254..
minimum 1.5 kg w jakim czasie? podaj przykłądowy jadłospis co jesz?

Gość ________
VitaSlim system plastrów wyszczuplających Vita Slim VitaSlim system plastrów wyszczuplających Vita Slim Powiększ Cena: 37.99 zł Producent: Body Natural Biopharm Dodaj do koszyka Zawartość: 15 szt. Naturalny i bezpieczny sposób odchudzania. Plastry nasączone są wyciągami z ziół i naturalnych składników. Nie powodują żadnych skutków ubocznych, a ich stosowanie jest całkowicie bezpieczne. Zawierają kofeinę i L- karytyninę. W naturalny i łagodny sposób przyśpieszają przemianę materii, pomagają w spalaniu złogów tłuszczowych, ograniczają apetyt (szczególnie na słodycze) i dodają energii. Nie powodują efektu JOJO. Forma plastrów gwarantuje bardzo szybkie wchłanianie substancji wspomagających odchudzanie do organizmu i długotrwałe działanie. Sposób użycia: Ostrożnie otwórz foliową torebkę. Zdejmij plaster z folii zabezpieczającej. Nie dotykaj strony pokrytej substancja klejącą. Naklej plaster na czystą i suchą skórę (nie należy go stosować na uszkodzony naskórek). Po naklejeniu przyciśnij plaster i przytrzymaj go przez 20-30 sekund. Jeśli wystąpi zaczerwienienie lub swędzenie wokół plastra, naklej go w innym miejscu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w saszetce zaginając jej brzegi taka aby produkt nie wysechł. Przydatne porady: · Jeden plaster przeznaczony jest na jeden dzień kuracji · Plaster należy zmieniać każdego dnia · Przy każdej zmianie plastra naklejaj nowy plaster w innym miejscu Najlepsze miejsca do naklejania plastrów: - Górna, zewnętrzna część ramienia – wysoko na mięśniu - Po wewnętrznej stronie ramienia, ok 3-5 cm poniżej linii ramion - Na karku lub wysoko na plecach (nie wolno naklejać plastra na kręgosłupie) Najlepiej naklejać plaster każdego dnia po innej stronie ciała np. jednego dnia na lewym ramieniu drugiego na prawym. Możliwe jest także naklejanie plastrów w miejscach wymagających wyszczuplenia np. brzuch, uda. Dla wzmocnienia efektu można nakleić dwa plastry jednocześnie jeden po na prawym ramieniu drugi na lewym. Kuracja taka nie może jednak trwać dłużej niż 28 dni. Nie wskazane jest naklejanie więcej niż 2 plastrów jednocześnie. Kuracje jeśli to konieczne można powtarzać raz na 2-3 miesiące. Z naklejonym plastrem można brać prysznic. Pływanie lub kąpiel mogą osłabić jego działanie i spowodować jego odklejenie. Plaster zawiera płynne składniki. Ze względu na zróżnicowaną szybkość ich wchłaniania, część osób może zaobserwować pierwsze efekty od razu, u innych mogą być widoczne dopiero po 3-5 dniach. Prosimy o cierpliwość! Kuracja może być powtarzana, do momentu aż otrzymasz zadawalające rezultaty. Możesz także złożyć zamówienie przez telefon i gg: Telefon stacjonarny: 022/ 394 15 46 Telefon komórkowy: +48 790 61 03 90 Gadu-Gadu: Gadu Gadu 4721037

sprostowanie - ćwiczyć dopiero zamierzam od dziś. wcześniej nei ćwiczyłam. w czwartek nie jadłam nic w piątek - jajecznica sobota - serek wiejski, 2 kotlety z kurczaka, pomidor z cebulką, trochę ziemniaków, lód Twister ( mój ulubiony :-) ) 1/2 paczki chipsów ( czyli ok.60g = 350 kcal) troche wędzonej makreli niedziela - serek wiejski, 2 kotlety, mizeria, owsianka, 3 ciastka w czekoladzie, sałatka warzywna

Dziewczynki nie dajcie się nabrać na te wyżej reklamowane plastry!! już i skakankę mam za sobą, jeszcze tylko brzuszki i rower :-)

dzięki, chyba podpatrzę od Ciebie bo widzę że nie jest tak żle. Tak jak wspominałam dzś postaram się jeść bardzo malutko ale zobaczymy. Jutro zajrzę i opowiem jak poszło. Powodzenia :)

Powodzenia powodzenia! :-) odezwij się koniecznie!! też jutro rano będę na posterunku, bo dzień zwykle zaczynam od netu :-P brzuszki zaliczone...

czesc:) moge sie do was przylaczyc? mam 170cm i na razie waze 54-55kg a chce zejsc do 50kg Mam zamiar codziennie cwiczyc by wysmuklic swoje cialo Na sniadanie o 8 rano zjadlam miske platkow cornflakes z mlekiem 1,5% teraz pije zielona herbatke a o 11 zjem jogurt naturalny:)

zapraszam, przyłącz się :-) A ćwiczenia to na prawdę ważna sprawa na diecie, przekonałam się o tym na własnej skórze!! i nie muszą być katorgą, trzeba tylko dobrać dla siebie odpowiednie. moim sposobem jest też ćwiczyć "po trochu" tak, żeby się nie przemęczyć a tym samym nie zniechęcić. parę razy dziennie - raz pare brzuszków, raz hula hop, raz kilka podskoków :-)

Mogę dołączyć? :) Widzę, że macie twarde postanowienia i właśnie czegoś takiego potrzeba mi do mobilizacji... Coś o mnie: zaczynałam od 59 kg/170 cm, w 4 miesiące zeszłam do 52, które już od pół roku utrzymuję ale marzy mi się równe 50, a konkretnie ze 2 cm mniej w udach i talii. Na głodówkę się nie piszę ale muszę ograniczyć węglowodany i codziennie ćwiczyć. Bo ostatnio ostro zawalałam... To jak, przygarniecie mnie? :)

przygarniemy przygarniemy :-) gratuluję wyniku swoją drogą! teraz opijam się czerwoną herbatą i zabieram pomału do nauki eeehhhh... zjadła,m 3 łyżki owsianki dla pobudzenia metabolizmu :-)

Dzięki i nawzajem, też idziesz jak burza :) Mój plan na dziś: jajko na twardo sałatka z fety, migdałów i brokułów 2 kotlety warzywne jabłko, brzoskwinia coś na obiado-kolację... może szaszłyki warzywne? A z ćwiczeń: pół godz hula hop 10 min ćw z hantlami na ramiona 10 min ćw na uda 150 brzuszków A ta owsianka na metabolizm to na sucho czy rozmoczona?

hej dziewczyny!! jesteście?? ja dziś się nie ważyłam, zrobię to jutro. teraz jem owsianeczkę, a ogólnie jak już wspominałam na dziś zap0lanowałam 500 kcal czyli zostanie mi jeszcze 400 do zagospodarowania..hmmm....

Witam :) A ja się ważyłam ale efektów po jednym dniu oczywiście nie ma. Za to w udzie jakimś cudem straciłam 1 cm - ale często mam takie wahania więc bez rewelacji ;) Z ćwiczeń planuję dziś ten sam stały zestaw, a co do diety: budyń karmelowy -170 kcal sałatka z fety, migdałów i brokułów -250 jajko na twardo, kotlet warzywny -250 jabłko, mandarynka -100 pieczony bakłażan z cebulą i serem pleśniowym -400? jagody -?

Witam Dziewczynki! Od wczoraj jestem na diecie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chciałam ograniczyć się dziennie do 1000kcal, ale wyszło, że jem o wiele mniej i nie czuję się głodna. Prowadzę dziennik, co jem , co ile ma kalorii... Jem 4 posiłłki dziennie i ćwicze, choć nie lubię. Mam w domu rowerek magnetyczny, wczoraj jeździłam na nim 40 min, spaliłam 350kcal, a dziś 1h,10min i spałilam 630kcal. Jestem z siebie zadowolona. Nie wiem ile wytrzymam, ale mam silną wolę, a bardzo chcę spaść z 71kg do 60kg lub mniej przy wzroście 168cm. Co o tym sądzicie?

Gość do alexiany
alexiano,a co jadasz,podaj kilka wersji twego menu

Wczoraj jadlam: sniadanie:(10.00) 2 pomidory(100g) , 50g serka topionego = 151kcal. Obiad: (14.00)naleśnik z serem = 240kcal podwieczorek: (17.00)200 ml piwa żywiec i 100g jeżyn= 200kcal kolacja:(20.30) szklanka mleka 200ml i 100g jeżyn = 165kcal razem 790kcal , pluspo sniadaniu spalilam 350kcal. Do tego oczywiscie mnostwo wody niegazowanej. Dzis: sniadanie:(10.00) płatki jeczmienne na mleku z: 150ml mleka i 30g platkow: 117kcal. obiad:(14.30) zzupa jarzynowa 250ml= 98 kcal podwieczorek: (18.00)300g jeżyn = 147kcal kolacja: (20.30)pół bułki serowej, kubek czerwonej herbaty bez cukru (dziś sobie kupiłam ;] ) : 150 kcal. razem: 592 kcal plus spalilam po sniadaniu 630kcal. Miedzy posilkami nie burczy mi w brzuchu, jestem tym faktem szczerze zdziwiona... A mama mówi , że twarz juz mi sie zmienia... robia mi sie pewne wglebienia, zaostrzaja sie rysy... mam (mialam) pyzata buzke.

sorki, nie mialy wyjsc smutne minki, tylko poczatek nawiasu. za utrudnienia w czytaniu przepraszam ;]

hej dziewczyny!! no nie mogę!!! nie jem chleba, ziemniaków, słodkiego praktycznie, nie piję gazowanych rzeczy, mięs tłustych nie jem....eeeeh! dziś na wadze 60,5... ja się domyślam, że to jelita, bo zaraz potem kupka była, ale mnie to mimo wszystko dołuje :-O postanowiłam więc ważyć się raz w tygodniu bo takie wahania to tragedia dla mojej psychiki :-(

Cześć Alexiana :] Myślę, że 11 kg szybko stracisz jeśli będziesz konsekwentna. Kiedyś udało mi się zrzucić 12 kg w 3 miesiące (w wakacje), ćwiczyłam wtedy po 45 min dziennie i jadłam około 1000 kcal. Ale przesadziłam z odchudzaniem, zatrzymał mi się okres i musiałam ponownie trochę utyć. Ale kurde, chciałabym zawsze być taka chuda jak wtedy... Toa, moja waga też rośnie... o jakieś nędzne gramy ale jednak, choć trzymam się planu diety. Grunt, że cm nie przybywa. A dziś dodatkowo mam w planie spicie się winem :P