Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednaaaa

zaraz ide na uczelnie skladac papiery

Polecane posty

Gość takasobiejednaaaa

a nadal nie wiem na jaki kierunek ,chce miec studia tylko po to zeby miec wyzsze powiedzcie jaki kierunek jest najlatwiejszy ,jest malo do zrozumienia(moze byc na wyklucie akurat wkuwanie mi idzie najlepiej)

Gość takasobiejednaaaa
no glownie pedagogika,administracja,politologia,filogie...

Gość takasobiejednaaaa
pedagogika - dzienne, zaoczne • filologia polska - dzienne, zaoczne • filologia - stacjonarne, niestacjonarne (dzienne, zaoczne, eksternistyczne) • dziennikarstwo i komunikacja społeczna - stacjonarne, niestacjonarne (dzienne, wieczorowe, zaoczne) • politologia - stacjonarne, niestacjonarne (dzienne, zaoczne) • pielęgniarstwo - dzienne, zaoczne • administracja - stacjonarne, niestacjonarne (dzienne, zaoczne) Wydział Informatyki, Zarządzania i Transportu: • informatyka - dzienne, zaoczne • zarządzanie - dzienne, zaoczne • transport - dzienne, zaoczne Wydział Artystyczny: • kulturoznawstwo - stacjonarne (dzienne) i niestacjonarne (zaoczne) • grafika - dzienne, zaoczne • realizacja obrazu filmowego, telewizyjnego i fotografia - dzienne, zaoczne

Gość takasobiejednaaaa
pomozcie od was zalezy moja przyszlosc

Sorry ale uważam że takie osoby jak Ty nie powinny wogóle studiować :o

Gość takasobiejednaaaa
i tak pojde tylko podpowiedzcie gdzie jest najprosciej ,mam male dzieckowiec nie mam tyle czasu na nauke

tjaa gdzie jest najprościej :o i mnożą się nam setki, tysiące magistrów z takim podejściem :o

Gość powodzenia życzę..
najłatwiej na pedagogice.Słyszałam już mnóstwo opini że na pedagogice nie trzeba kompletnie nic robić.

Gość takasobiejednaaaa
dziekuje,tylko ze mojak olezanka mowila ze siedzi po nochac na pedagogice i ze nic na pamiec nie ma ,tylko do myslenia duzo...

Gość ofh
Przez takie osoby jak Ty nie dostałam się na psychologię - marzenie mojego życia:( Odkąd pamiętam, zawsze chciałam to studiować. Kocham książki z tej tematyki i w ogóle wszystko, co z tym związane. Ale był taki pogrom ludzi , 15 osób na 1 miejsce, że się nie dostałam:( Pewnie wiele osób poszło tam z takim samym podejściem, jak autorka, bo na coś trzeba iść itd. Dlatego jest mi tak szkoda, bo ja to naprawdę kocham:( Teraz została jeszcze nadzieja, że może przyjmą mnie na zaoczne... Ale psycholog po studiach zaocznych - jak to w ogóle brzmi...:|:(

Gość takasobiejednaaaa
ja ide do prywatnej uczelni wiec nie przezemnie ,wylacz to glupie myslenie bo jako psycholog nie wypada:/

Gość takasobiejednaaaa
kulturoznastwo nie bardzo bo jak czytam z opisu to trzeba miec zdolonosci ,brak termy itpnie bardzo mniei nteresuje .Zastanwiam sie nad pedagogika wczesnoszkolna...:/

Gość imoen
zarządzanie, administracja, pedagogika ale skoro masz mało czasu i dziecko, to czemu chcesz wziąć przedmiot, na którym sie dużo kuje? To przecież czasochłonne, myślenie jest chyba szybsze :) Aż taka głupia jesteś?

Mnie też dziwi,że niektórzy pytają obcych ludzi co mają studiować :o Przecież do wybór dotyczący Twojej zawodowej przyszłości,a Ty zachowujesz się tak,jakby to była ruletka. Nie masz żadnych zainteresowań,które chciałabyś rozwijać na studiach i związać z nimi swoją zawodową przyszłość? Najwidoczniej nie.Współczuję Ci,bo pewnie 10 razy zmienisz kierunek,albo będziesz pracować w takim zawodzie,który będzie przyprawiał Cię o wymioty.

Gość takasobiejednaaaa
bylam rok czasu na filologi angielskiej ,ale zrezygnowalam ,bo angielski znalam dobrze ale nie wystarczajaco ,lubie ten jezyk ,zaluje ze rodzice jak bylam dzieckiem nie inwestowlai w moja edukacje ,czesto prosilam ich o dodkatowe zajecia z tego jezyka,jakies wyjazdy za granice a oni powiedzieli ze to strata pieniedzy....(bylo ich stac)to teraz...facet mnie zmusza do studiow,on juz jest po ...a ja nic dla siebie nie widze,zero zainteresowań...szkoda ...bo lubialam anglieski.Wiem ze to wazny wybor i na cale zycie ...ale mozna isc na studia 1 stopnia na pedagogike wczesnoszkolna i wtym rokuotworzyli na magisteskich kierunek : pedagogika wczesnoszkolna z metodyka nauczania anglieksiego ale najpierw trzeba miec licencjat zeby myslec o magistrze:/

Gość afsaf
dziwne masz podejscie...jeśli dla nie ma róznicy dla ciebie czy ścisły czy humanistyczny, to radze raczej ścisły....