*campini* 0 Napisano Sierpień 18, 2008 proszę was \"stare łykaczki\" o rade;) tabsy biore ładnych parę miesięcy, najpierw cilest po którym terbiel, zmiana na regulon. po kilku miesiacach brania regulonu przytyłam 10 kg!!!:o poprosiłam o zmianę... przepisał mi jakies tam, nie pamiętam nazwy. ale nie w tym problem. nie wiem czy dobrze to wtłumaczę ale... w czwartek mam przyjac pierwsza talbletkę i zastanawiam się czy jest sens bo mam miec zaraz po krwawieniu wymrazaną nadzerkę, więc bzykacs ię nie będe mogła przez mieisąc...czy jest sens brac przez mieisac te tabletki?? i w drugą stronę...czy jest sens odstawiać tabsy na miesiać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Sierpień 18, 2008 jeszcze raz proszę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młoda88 Napisano Sierpień 18, 2008 taka przerwa w braniu tabletek moze Ci tylko zaszkodzić,bo Twój organizm zgupieje i nie bedzie wiedzial co sie dzieje zwlaszcza,ze po tym czasie zamierzasz znowu zaczac brac tabletki..a najlepiej spytaj lekarza ktory ma nadzerke wymrazac jak powinnas postapic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Sierpień 18, 2008 no wąłśnie tez tak myślałam... dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kenap Napisano Sierpień 18, 2008 Jesli łykasz tabsy z powodu torbieli to lepiej je łykaj jak masz przepisane.Jeśli bierzesz ze względu na antykoncepcję to może warto przerwać ale wówczas organizm moze się przestawić i moga pojawic sie problemy.A najlepiej skonsultowac to z lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkg Napisano Sierpień 18, 2008 na miesiac NIE odstawia sie. jaj juz to na dluzej, albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach