Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgnębiona

Jestem już wykończona

Polecane posty

Gość zgnębiona

Wczoraj doszło między mną, a facetem zajście. Może się to wyda banalne. Rano mój facet ułożył mi fryzurę, po umyciu i przy suszeniu włosów (w której zawsze lubi mnie widzieć), a za chwilę ja ją inaczej przeczesałam, bo się myłam i gdy to zobaczył, to powiedział: Czemu znów taką fruzurę robię, że mam przygnębioną twarz i że to specjalnie zrobiłam i to z takim dziwnym tonem, ze mnie to zdenerwowało. Wiem, że on przywiązuje dużą wagę do wyglądu. Później jeszcze dodał, ze jak bedziemy wychodzić gdzieś, to choćbym była obrzygana, to mi nie powie. Co ma jedno do drugiego. I jak wychodzimy z domu, to musi być wszystko cacy. Być moze napisanie tego nie odda całej tej sytuacji, która wczoraj była. Po godz. nie był przejednany i troszkę go bardziej chwyciłam i poszarpał mną. Jestem juz tym wykończona, bo trwa ta atmosfera kłutni do teraz.

Gość POLONISTKA .
PRIMO: ORTOGRAFIA DZIEWCZYNO

Gość zgnębiona
Mam poważniejsze problemy, jak ortografia.

Gość musztarda
Chore to jakieś. Układa Ci fryzurę... może jeszcze każe ubierać się tak, jak Jemu się podoba? Nie wytrzymałabym ani minuty w takim układzie.

Gość zgnębiona
Ale najgorsze jest to, że do wyglądu przywiazuje wielką wagę, że nie raz widzę te dziwne miny, gdy gorzej wyglądam, ale on się tego wypiera, że tak nie robi.

Gość zgnębiona
Układa mi fryzurę, bo wg. niego ładnie w niej wyglądam. A ubrana też chce, żebym ładnie zawsze była. Jeszcze mi się coś przypomniało odnośnie tego. Mam takie czarne spodnie z łancuszkiem takim małym z tyłu obok kieszeni i ostatnio na dworze mi go do tej kieszeni chował, bo mu się nie podoba. Wiele mu się nie podoba zresztą.

Gość hihu haha
HAHAHAHAHAHAHAHAHA a majtki tez wybiera ktore masz zalozyc ? a podczas sexu wybiera poze w ktorej lepiej wygladasz bo nie moze widizec twojego zmarszczonego brzuszka ?

Gość hbffhxhu
bezsensu. Jak mu sie niepodobasz taka jaka jesteś to go spław. chyba jest z tobą z innych względów a nie dlatego jak wyglądasz i jak się ubierasz. jakiś idiota żeby tak dziewczynę traktować. Odpusć sobie bo to bezsensu jest.

Gość zgnębiona
Sami widzicie.

Gość zołza ZOŁZULINA
SZANUJ SIEBIE. POWIEDZ ZE MASZ W MASZ MUCHY W NISIE, A ONE MOWIA, ZE tY SIE SOBI PODOABASZ, PO CZYM SIE USMIECHANIJ, MEZCZYZNA WIE ZE MOZE CI WEJSC NA ŁEB I MA Z TEGO FRAJDE.. jESLI NIE MASZ MU DO ZROZUMIENIA, ZE ZAWSZE EWENTUALNIE, MOZE SOBIE ZNALEZC INNA, TO BEDZIE CIE TRAKTOWAL JAK POPYCHADLO/ PA |(SPRAWDZONA METODA)

Gość hbffhxhu
to ty powinnaś widzieć. jak możesz być z takim facetem. możesz spróbować z nim pogadac. Powiedz mu ze to cię męczy ze ty dobrze czujesz się w takich włosach, ze takie ciuchy lubisz. że powinien cie kochać za to kim jesteś a nie jak sie ubierasz/ jak rozmowa nic nie da to go zostaw. niech się sam sobą zajmuje.

Gość zgnębiona
Już wcześniej mu mówiłam, ze lubię siebie taką, jaką jestem. zołza ZOŁZULINA, on mi zawsze powtarza, ze ja jestem ostania (ma 48 lat).