Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to ciaza

czyżby ciąża???

Polecane posty

Gość moze to ciaza

okres zawsze mam regularnie, co 26-28 dni.zdarza się wczesniej nigdy nie pozniej, teraz jestem w 36 dniu cyklu a miesiaczki nie ma. Objawy mam typowe jak przed miesiaczka: bol brzucha i "humorki". MOze to zmiana klimatu(byłam nad morzem) albo upały spowodowały opóznienie okresu?jak myślicie???

Gość kenap
zmiana klimatu to bardzo prawdopodobna przyczyna opóżnienia miesiączki tak samo jak stres.

Gość moze to ciaza
brzuch boli mnie bardzo, co chwilę chodzę do łazienki...lada chwila powinno się coś wykluć a jak nie to pop pracy kupię test i już \

Gość pod koniec sierpnia
ale często chodzisz do łazienki bo chce ci się siku czy chodzisz żeby sparwdzać czy dostałaś okres? Przede wszystkim podstawowe pytanie: czy byłaś jakaś sytuacja, przez którą myślisz że jesteś w ciąży?

Gość kenap
Mnie sie wydaje ze będziesz miec spózniony okres.Jeśli masz jego objawy to pewnie wkrótce nadejdzie.Mnie kiedys spóznił sie 2 tygodnie-nigdzie nie wyjeżdżałam ale upał wtedy był potworny jak nigdy.

Gość kenap
chyba że sa jasne podstawy do stwierdzenia ciąży.

Gość moze to ciaza
bywaly stosunki bez zabezpieczenia ale bez finalu w srodku. dziwi mnie to spoznienie.

Gość kaiinka
No to skoro bywały stosunki bez zabezpieczenia( nawet bez finału w środku) to jednak możliwa ciąża. Przypominam-płyn przed wytryskiem+ najbardziej płodne dni, śluz płodny, który pomaga nawet małej ilości plemników dostać się głębiej i dzidzia może być. Tyle mówi się o możliwości zajścia w ciąże przy stosunku przerywanym-dlaczego niektóre z was nie biorą tego pod uwagę. Prawdopodobieństwo nie jest duże,ale jednak jest.

Gość moze to ciaza
kaiinko! Ja mam już dziecko,jestem szczesliwą mężatką, wiec gdybym miała jeszcze jedno dziecko to też byłabym happy...więc pytam z ciekawości nie ze strachu, aczkolwiek nigdy nie spózniał mi się okres. A nie pamiętam jak to było przy poprzedniej ciąży, nie wiem, czy też mnie tak brzuch bolał.

Gość kaiinka
Ok, może teraz trafiłaś na płodne dni..a może tylko zmiana klimatu. Czekaj albo zrób test.

Gość moze to ciaza
wczoraj zrobiłam test - negatywny a okresu nadal nie ma, brzuch boli jak diabli ale nie wiem czemu nic z tego sie nie moze wykluc??