Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesska

do dziewczyn

Polecane posty

Gość pinesska

chciałam się zapytać, cz któraś z was bawiła się w cfnm? Czy zabawa jest fajna i w ogóle. Bo mnie koleżanka zaprosiła na coś takiego u niej w domu, ma być jakiś chłopak, a my mamy się fajnie bawić, ale sama nie wiem, jak to będzie ! Po raz pierwszy dowiedziałam się o tym od niej i myślę, że może być fajnie, ale trochę się czuję taka... sama nie wiem ;)

Podejrzewam że chodzi o jakiś rodzaj orgii seksualnej. Lepiej nie idź.

Gość pinesska
Podobno mamy też srać sobie do ryjów, chyba pójdę...

Gość lalalaal
clothed female, nude male jak chcesz ogladac gołego grzesia to idz

Gość siljeeee
a wiesz w ogole jak to wyglada?? jak nie to wpisz sobie w google i zobaczysz .

to o 12:04 to podszyw. Ja wiem co to znaczy cfnm, po prostu będzie takim kelnerem z pisiakiem na wierzchu, a my będziemy mogły mu zrobić co będziemy chcialy, tylko trochę dziwnie się z tym czuję, ale nie wiem dlaczego... dlatego pytam którejś z was, która może coś takiego robiła czy to jest fajne czy nie, pozdrówka !

czyjaś damo, dziękuję. W wątku niestety nie ma żadnych opinii, a koleżanka po prostu mówiła, że to taka moda i tak chciałam się utwierdzić, że warto, ale po wypowiedziach tutaj mam coraz większe wątpliwości, że jestem jakaś zboczona i że nie powinnam iść. I nie pytam się jakie to się komuś wydaje ! Takie opinie możecie sobie gdzieś wsadzić, poza tym Żmiju z Twojego opisu widać, że jesteś chłopakiem, więc ciebie o opinię nie pytałam !

Muniek, i co twój post dodaje do dyskusji, hę? Daruj sobie takie wpisy, bo świadczą o twoim intelekcie bardzo... niedobrze. Nawet, jeżeli to jakiś uszczypliwy żart, to na poziomie podwórkowego jełopka.

aniu1978, tak zrobiłam ! Dzięki za radę. Na początku było jakoś dziwnie, sztucznie, ale potem jak się ciutkę rozkręciłyśmy była super zabawa, hihi ! A połowa ludzi co się tu wypowiadała, to po prostu się nudzi i wypowiadają się myśląc, że są w ten sposób fajni. A po kryjomu biją niemca po kasku z seksualnej frustracji ! Hejka wszystkim normalnym !

Gość zeto

to koleżanka ma duże zaufanie do ciebie