Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baa ja to mam już z 20 nicków

prosze o pomoc,musze kupic kilka kosmetykow tanich,co wybrac?

Polecane posty

mam ograniczone fundusze i to bardzo a musze kupic kilka kosmetykow bo wszystko mi sie pokonczylo!szampon do wlosow,balsam,zel pod prysznic,krem do twarzy....szampon myslalam moze z biedronki nutrill bo duzy jest ale nie wiem jak z jakoscia....

te szampony sa3,ja mam w domu ten zielony,dodaje do niego krople jedwabiu biosilk i myje tak wlosy i nie musze odzywki uzywac,wlosy sa super po tym,naprawde! ten kremowy nutrill ladnie pachnie ale nie wiem jak dziala.zel pod prysznic jest super taki w biedronce essence rozowy,piekny zapach,tylko3,99(szampon ta sama cena).krem poszukaj z ziaji,balsam tez albo isana w rosmanie :)

Gość hmmm22
balsam Isana 400ml w rossmannie za 5zł jest teraz chyba, krem do twarzy np Babydream z Rossmanna- dla dzieci taki w niebieskim opakowaniu na półce z kosmetykami dla dzieci z 5zł kosztuje a nie ma chemii zbytnio. Szampon myśle ze w Rossmanie są jakieś niedrogie też....

Gość zellllllllllllllllllllllllllzi
jesli chodzi o zele pod prysznic to ZIAJA jest kokosowy, maslo kakowe oliwkowy. kosztuja od 5 do 6,50 zl i jest az 500 ml!

o,a te kokosowe zele z ziaji beda w rosmanie?

Gość zellllllllllllllllllllllllllzi
mysle ze tak :)