Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adosik

Proszę o radę bo zaczynam sie bać!

Polecane posty

Gość Adosik

Na gg ale siedział mój syn a ja chciałam skorzystać z komputera i kiedy w koncu zszedł z kompa nie zamknął swojego gg. Kiedy weszłam widziałam jak ktoś przysłał mu wiadomość w której pisało: "Kiedy oddasz mi kase za Metaxe?" Wiem że to jakiś środek dopingujący czy coś ale o co konkretnie chodzi czy ktoś mógł by mi powiedzieć? Bardzo proszę o pomoc!!!

Gość Metaxa to wodka aczkolwiek
dobra :P

Gość thats not my name
:D:D:D metaxa to jest koniak!!!

Gość to jest chyba
co jak sterydy.. aby podnieś wagę czy tam mięsnie hehehe ;/

Gość Adosik
no ja chciałam znaleźć coś na internecie o tym ale wyskoczyło jakies forum i tak wszyscy używali jakiegoś slangu i nie rozumiem mam 45 lat to skąd mam znać jakieś młodzieżowe słówka. Udało mi się tylko coś przeczytać o środku dopingujacym ale nie jestem pewna. Jeżeli ktoś coś o tym wie to proszę o pomoc!

Gość lalalaal
jezeli twoj syn nie chodzi na siłke i nie widzisz jakichś gigantycznych przyrostów mięśni i masy, to najprawdopodobniej pije dobrą, drogą wódkę.

Gość Adosik
No sęk w tym, że nie chodzi na siłownie. Czyli to wódka. Dziękuje bardzo bo zaczęłam sie martwić, że może to jakieś narkotyki:) Swoją drogą ile taka wódka kosztuje?

Gość lalalaal
oj są różne, ale tak od 60 w góre drogo jak na dzieciaka :/

Gość Adosik
60 zł z górę przecież ja go chyba zabije co on robi z pieniędzmi:o Ma 17 lat w grudniu skończy 18 ale to jeszcze nie powód żeby tak szastać pieniędzmi:o

Gość lalalaal
wiesz, musi zadac szyku, lansować sie i tak dalej... moze był na jakiejś osiemnastce i kupili w prezencie w dwóch albo coś. albo w klubie jakimś kumpel mu pozyczył na drinka parenascie złotych... nigdy nie wiadomo jak to jest dokładnie

Gość Adosik
Jeszcze raz dziękuje za odpowiedź:)Pozdrawiam!

Gość qwertylkjg
jezuuu, żeby dorosły człowiek nie wiedział co to metaxa :o rozumiem, ze slangu można nie kumać, ale żeby nie wiedzieć co to jest alkohol metaxa :o gdzie wy sie ludzie chowacie?

Gość qwertylkjg nie kazdy
pochodzi z patologicznej rodziny gdzie wszyscy chleje wszystko od denaturatu w gore i nazwy alkoholi maja w malym palcu.

Gość qwertylkjg nie kazdy
"gdzie wy sie ludzie chowacie?" :D kurwa na pewno nie na lawce pod blokiem z innymi nieudacznikami jak Ty

Gość moze byl gdzies w barze i skon
czyly mu sie pieniadze i ktos mu pozyczyl na wodke. Porozmawiaj z nim szczerze zanim wpadnie w inne tarapaty.