Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajknik

Jak uleczyć się z chorej miłośći??

Polecane posty

Gość Pytajknik

Jak poskladać się po długim związku.. wyleczyć z nienawiści chorej miłości, nadmiernego wybaczania i myślenia o NIm.. Po tym wszystkim co zrobił.. jak Mnie traktował i jak nie taktownie to zakończył..

Gość olenkaaaa18
zero kontaktu z nim bo to jest najgorsze wiem cos o tym ;/

Gość Pytajknik
Ciężko, po tylu latach, najpierw zamilkł.. a zmuszony do odpowiedzi powiedział, ze zastanawial się już dlugo, że mnie kochal, ale wsyztskos ię zmieniło, że on się zmienil, zmienily się jego plany i priorytety życiowe. Ze chce być sam.. że nie chce związku z nikim, a jeśli z kimś by chciał to tylko ze Mna?? debilizm.. że czuje sie zmęczony i ograniczony związkiem.. że ma dość.. A najgorsze jest to że wszyscy o tym wiedizeli tylko ja dowiedziaąlm się niestety ostatnia:(

Gość Pytajknik
A i powiedzial że nie chce mnie wykorzystywać, a jak powiedzialam czy amm odejsc to powiedizal ze niechce żebym calkeimz niknela z Jego życia:(

Gość olenkaaaa18
kurzwaaa to zeczywiscie niezły wykret ;/ najlepiej daj juz sobie z nim spokoj skoro wybrał wolnosc to niech sobie z nia zyje a Ty najlepiej jak poszukasz sobie nowej milosci to chyba najlepsze rozwiazanie w tej kwestii

Gość no jasneeeeeee
zawsze badz w pogotowiu , wierna , kochająca i czekająca bo moze jemu nagle zachce sie wrócić takich jak on kopie sie w dupe tyle

Gość no jasneeeeeee
* w dupe i tyle

Gość Pytajknik
Męczy Mnie to strasznie.. w sumei już dlugo byliśmy razem ale oddzielnie, wykluczyl Mnie ze swojego życia. A ja miaąłm klapki na oczach, biegąlm an każde zwolanie, przecież kiedyś tak mnie kochal:(

Gość olenkaaaa18
w takim razie sie Toba bawi skoro tak Ci powiedzial bo gdyby Cie na prawde kochał lub gdyby mu na Tobie zalezało to by był z Toba i nie daj sie na to nabrac ja juz sie tak raz przejechałam i powiem Ci ze tylko sie nacierpiałam przez to ;/ smutne

Gość olenkaaaa18
wlasnie ajk sama mowisz KIEDYS wiec to juz przeszosc niestety

Gość Pytajknik
I wogole, wszyyscy wiedizeli ze ma Mnie w dupie, jego koledzy.. a ja glupia bieglam na skinienie palca. Bo wmawial Mi że on mnei kocha, że tęskni,że jestem tą jedyną, i że ja nic nei rozumiem:(Czuje się oszukana...

Gość Pytajknik
Nikt tak bardzo Mnie nie skrzywdził.. kurcze. A i powiedzial że zastanawial się and tym już ponad poł roku.. że chcial żeby bylo dobrze, staral się( chodz wcale tego widać nie było) że myślał pozytywnie. To mu powiedziaąłm ze trzeba było mi powiedizec to poł roku temu, a nie teraz.. jak ja nabiegaąlm się za tobą, wydarzyło sie tyle rzeczy.. tyle lez wylałam. Powiedizalam Mu ze bawils ię Mna, a on odp. żę wcale nei.. że kochal Mnie, tylko coś się przekręciło i nie potrafil okazać.. że coś mu sie odmieniło.. Ale chcial byc ze mna.. Pół roku, kochal się ze man wmawiał że mnie kocha, że tęskni.. a tak naprawde się wachał:(

Gość olenkaaaa18
Olej go i juz sie za nim nie ogladaj!!!wiem ze bedzie ciezko ale dazs rade wierze w Ciebie ;) wiec glowa do gory i zycze szczescia

Gość Pytajknik
Obiecywal ślub, jeszcze rok temu dostaalm od Niego pierscionek.. heheh debilizm.. wierzyalm Mu, bylam naiwna i glupia. Olewal Mnei a ja wmawiałam sobie ze ma prace.. i wogole ze zajęty jest, usprawiedliwialam;( I nadal Go kocham, jedno slowo i znowu byąlbym jego. Jaka miłośc jest glupia:(

czas, choć nie zawsze. Po śmierci mojej żony, stara pamiętająca lata wojny babcinka, powiedziała mi tak: nie wsponinaj dobrych chwil spędzonych z nią , to szybko minie. A babcince można było wierzyć, żyła w latach gdy wojna zabierała tyle istnień ludzkich, że wyrobili sobie pogląd jak się zachowywać w takich razach.

Gość Pytajknik
wlasnie chyba tak zrobie.. będę myślec.. nie jaki byl kiedyś, tylko jakie pieklo Mi zgotowal przez te pół roku:(

Gość Pytajknik
Był fantastycznym facetem, śniadym studentem kebabistyki. Miał prawie same zalety. Hobbystycznie rzeźbił w kale. Do dziś mam w pamięci (i odcisk na czole) jego piękną dzidę o długości 23 cm...

Gość Pytajknik
To wyżej to nie ja, nienawidze podszywaczy:(

Gość Pytajknik
I wiecei co jest najgorsze, ja ciągle mam ta cholerną nadzieje, że wroci.. że będize jak kiedyś, że zrozumie, co mi najlepszego zrobił..:(