Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serrrena

NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW!! DLA LENI

Polecane posty

ojjj biedactwo :( 🌻 walcz, walcz, jak warto... :) przynajmniej ufasz mu i wiesz, że Cie nie zdradza

znam wszystkich jego współpracowników, o to jestem spokojna..:) on mówi, że jak wolę nie mieć pieniędzy i perspektyw to on to rzuci .. taki szantaż.. a ja tylko chce czasu dla nas.. bo mnie przywyczaił do tego, że zawsze jestesmy gdzieś w pobliżu siebie.. jest już najlepszy w tym co robi ( ma najlepsze wyniki ) i dlatego to go tak kręci.. a ja cierpię :( a tak poza tym to jestem silna babka :D dziękuję bezkarna :)

więc wykorzystuj w pełni ten czas, gdy jesteście razem:) i nie przejmuj się... faceci bywają nadmiernie ambitni, a jak widzą, że sa najlepsi, to czują się jak bogowie i na pewno nie zrezygnują, zrozum go i pogódź się z tym, niestety... daj mu się cieszyć jego sukcesem. i pomyśl sobie, że przynajmniej nie wyjechał za granicę na wiele miesięcy... wtedy to byś miała doła...! głowa do góry :)

jeeej dziewczyny to jest takie przykre, mieszkasz z kimś, wydaje Ci się że znasz go na pamięć a tu nagle ta osoba zaczyna takie utarte banały powtarzać : że to szansa.. że przecież nic się nie zmieniło... że mnie kocha... już jego kumpli z pracy zaczęłam jak konkurencję traktować! wrrrrr.... na szczeście poniedziałek się kończy powoli :P:P jak mija wam dzien?

całkiem sympatycznie, właśnie się śmieje z jakimś facetem i jego żoną z jednej, dość sprośnej ksiązki ;0

idę dziś do dentysty i fryzjera :) i nie mam kompletnie pomysłu na fryzure: mam za ramiona, proste ciemnobrązowe włosy.. pewnie jak wyjde od fryzjera będą 5 cm krótsze i tyle ...:P może ma któraś jakiś pomnysł??

Ja ostatnio tez napalilam sie na fryzjera :) Poszlam a jak wyszlam to nikt nic nie zauważył. Ja mam cienkie wlosy i trudno cokolwiek z nikmi robic. Serrrena nie wiem co Ci doradzić bo musiałabym Cię widzieć. Tak czy inaczej daj znać jak wyszla fryzurka :)

ja myslę o czymśradykalnym, wręcz szokującym :) mam juz takiej długości włoski że moge zaszaleś :) i chyba zrobię sobie grzywkę!! :D Toshiba -- a co Ty robisz w tej pracy, że masz tyle czasu co ja??:)

Dobra, zabieram się za papierki, ale pewnie i tak tu niebawem wrócę :D Serrrena - zaszalej z fryzurką! :)

i do tego nad morzem?? a możesz chociaż czasem wyjść i popatrzec na fale?? a nie krzyczą że siedzisz na kafe :)?