Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Jak przyśpieszyć lub opóżnic miesiączke?

Polecane posty

mam bardzo nieregularne miesiączki, ostatnio miałam półroku przerwy i miesiac temu miałam pierwszą miesiaczke po półrocznej przerwie. Moj terażniejszy problem jest taki ze w sobote idę na wesele i boje sie ze własnie w tym dniu, albo dzień wczesniej dostane miesiaczke i wtedy będzie.... no.. nieładnie. Tym bardziej ze od 2,3 dni bolą mnie piersi czyli moję sie jej-@ spodziewać. A wiec moje pytanie brzmi tak- czy są jakies naturalne sposoby(bez leków ani chemikaliów) by ją przyspieszyć i zeby w ciągu 2 dni sie pojawiła albo chociaz opóżnić do przyszłego poniedzialku? Moze ktoś z Was mial juz taki,,proboblem\" i cos mu pomogło? Tzn Któras ;) Z niecierpliwoscia czekam na wszystkie rady.. ;)

Gość mal1na
z naturalnych sposobow to nie wiem, ale wiem ze sa tabletki :) pozdr

Gość mal1na
a i nie martw sie tez kiedys na weselu milam okres i bylo nawet ok:) uzyj tamponow poczujesz sie bardziej komfortowo!!

Gość eeyoreegg
mi lekarz przepisal tabletki antykoncepcyjne zeby opoznic okres o jakies 3 tygodnie ale szczerze mowiac wydaje mi sie ze na weselu nie bedzie to taki duzy problem i nie ma sensu kombinowac, chyba ze masz bardzo bolesne miesiaczki

Gość karolcia955
a jak mozna przyspieszyc u kogos miesiaczke u osoby ktora ma nieregularne jeszcze miesiaczki i ma 13 lat?

Miesiaczke da sie przyspieszyc najwyzej o 1 dzien. Bo tak naprawde, to musi przyspieszyc owulacja, zeby i miesiaczka byla wczesniej. A na owulacje wplywu nie masz, chyba ze bierzesz leki. Domowe sposoby to rozluznic sie, goraca kapiel i alkohol, ale z racji na wiek nie polecam sposobu nr 3

Gość dojrzała kobitka
własnie wrócilam od ginekologa - a miałam ten sam problem - wczasy w tym samym terminie co okres. Pani dr poobliczała sobie dni do wyjazdu i przepisała tabletki które opóznia o tydzień okres. Dostałam orgametril . Zawsze jest jakis sposób tylko musi być zrobiony zdroworozsadkowo . zaznaczam ze nie zabezpieczałam się wcześniej niczym . POZDRAWIAM!!!