Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMmo_POMOCY__

ile kobieta moze miec facetow...

Polecane posty

Gość MMmo_POMOCY__

tak by nie wygladalo to glupio dla faceta.... wiec: ile tak mniej wiecej najlepiej jak miala facetow kobieta...? no postawmy sprawe prosto: ile przerznelo kobiete fiutow i "ile" mowi czy nie zaduzo lub duzo

Gość MMmo_POMOCY__
no kurde no to co chciec miala 40 ?? jak to wylada, jak malo przebiegowa kurwa! dobra, a ile faceci akceptuja?

Chciała mieć 40 to miała, chciała mieć 2 to miała, co za różnica? NA czole miec tego wypisanego nie będzie miała

Gość naraz
to chyba 3 - chyba, ze jaka zdolna to 5 - a po kolei to bez ograniczen

Gość MMmo_POMOCY__
a w gaciach wiekszy balagan niz na pobliskim wysypisku smieci! nie ma to znaczenia? ja pieprze, jak slysze u kobiety 5 ciu to juz jakos tak dziwnie sie slyszy!

Gość prawiczek i kropka
powinna miec nie wiecej niz jej wybranek. kobieta nie moze miec bujniejszej przeszlosci seksualnej od swojego faceta, bo to obciach jak facet jest bardziej porzadny od swojej kobiety

Gość od razu porządniejszy
facet :D Może mniej atrakcyjny, zahukany i ogólnie niemota? To i mniej partnerek zaliczył :D:P

Gość prawiczek i kropka
ja bym nie chcial miec kobiety z bujna przeszloscia, co sie puszczala. jestem prawiczkiem, wiec chcialbym miec dziewice

Gość od razu porządniejszy
a ja bym nie chciała takiego, co go żadna nie chce :P

Gość MMmo_POMOCY__
no dobra nie chcialabys miec takiego co nikt go nie chcial, a chciala bys robic loda takiemu co przed toba dymaj 30 panienek, 30 panienek ssalo jego kosci i nia pakowal im w dupe a ty to teraz lizesz??? nie lepiej prawiczek lub gosc z malym przebiegem ktory szanuje to a nie ze jak laska sie sadzi to zaraz ja rucha?? moze to smieszne, ale czasami dziwi mnie takie nastawienie...

Gość prawiczek i kropka
wiesz mmmo, jak kobieta sama ma duzy przebieg, to woli jakiegos buhaja, a nie zwyklego faceta :P

Gość ssało jego kości
? :o Łojezusicku, toż to ghule alboli inne ścierwojady :o trupa bym nie chciała :o

Gość prawiczek i kropka
Ja mam 21 lat, dziewczyna, ktora w moim wieku juz miala 5 partnerow to mi sie kojarzy z puszczalska juz

Gość MMmo_POMOCY__
no mi tak samo... 5 gosci to duzo, czy to przelotne czy dlugi zwiazek! dlaczego jest brak szacunku do swojego ciala, kobieta zaraz daje swojej dupy. Facet wiadomo chce odrazu, ale wlasnie piekne jest to zdobywanie... ze kobieta pozwala coraz to wiecej wiecej a seks czekasz...

Gość prawiczek i kropka
no dokladnie, bardzo duzo. takie kobiety powinny sie wiazac z babiarzami, co sami z niejedna spali