Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kołek929

Po tym jak wkurwiła mnie któryś raz z kolei żona w końcu wylądowałem u dziwki!

Polecane posty

Gość Kołek929
Do dziwki, ale to żdanej więcej już nigdy nie pójdę, choćby i po tym, ile strachu się najadłem, w obawie, czy się nie zaraziłem Hivem, a co gorsza, abym nie zaraził swoiej rodziny!!!

Gość Kołek929
Ale nauczyło mnie to jednego, dystansu do kobiet, a zwłasza trzymanie na wodzy swoich uczuć. Żone moją bardzo pokochałem, nie bałem jej się okazywania uczuć, a okazywałem bardzo dużo, zawsze i wszędzie, a ona zamiast cieszyć się tym, poprostu mnie tym szantażowała, a zwłaszcza sexem. Dobrze widział jak jak bardzo mnie pociąga, jak jej pożądam a zawsze miał mnie gdzieś!

Trochę za późno na te żale. Mleko się rozlało. Puściłeś się. Trzeba było pomyślec przed. Tu nawet nie ma mowy o "afekcie" - po pijaku, na imprezie itp. Poszedłeś, zapłaciłeś, zrobiłeś swoje... i będziesz żył z tą świadomością już zawsze. Chyba, że wybawi Cię Altzheimer.

Gość ale ejstes glupi
kazda dziwka by ci tak powiedziala, zebys sie poczucl mesko i do niej wrocil :D ales naiwny a zonie zacznij pomagac w domu moze bedzie miala sile na seks

Gość Kołek929
Rozumiałbym to jeszcze, gdybym był jakiś no nie wiem brzydki, nieprzystojny, małointeligentny i niewykształcony, a jest przeciwnie, na powodzenie u kobiet nigdy nie narzekałem i mimo tego moja żona była właśnie tą pierwszą i jedyną, do tego momentu - a którym napisałem.

Gość ale ejstes glupi
postrasz ja ze odejdziesz moze sie opanuje ;)

Gość Kołek929
Kiedyś jak rozmawiałem z pewną osobą - powiedział mi nie łam się czasmi człowiek jest w stanie, że widzi tylko jedno wyjście, nie zważając jakie ono jest. I w takim stanie byłem! Cierpiałem cholernie kawał czasu, ale teraz jak znam żonę - myślę że zasłużyła sobie na to! Żałuje tylko jednego, że najpierw nieodeszłem od niej!!!

Gość Kołek929
Miłością człowieka się nie szantażuje i nie zniewala, miłość się bierze, cieszy nią i daje swoją by równie mocno mogła nacieszyć się nią osoba którą się kocha.

Gość Kołek929
dzięki za wysłuchanie, i opinie - są dość surowe, ale pełnej sytuacji przecież nie znacie!!!

Gość Okrutna i piękna
Oj...bo są kobiety, które nie lubią sex se swoimi mężami , albo są kobiety, które w ogóle nie lubią sexu. Sporo małżeństw sie nie może dogadać, bo mają problemy seksualne. Skusiłeś się, ale to żadne rozwiązanie. Może twoja żona nie lubi kiedy to robisz tak intensywnie, albo zbyt delikatnie. Powinieneś sam ocenić, co sprawia jej przyjemność a co nie. Wynika jedno z Twoich wypowiedzi, że nie znasz potrzeb swojej żony.

Bez względu na sytuację - poszedłeś na dziwki. Twójczłonek pokierował Tobą. Gdyby brakowało Ci ciepła, miłości, czegokolwiek - poszukałbyś sobie kochanki. Tobie brakowało miejsca na włożenie członka. Może bolały Cie już ręce, nie wiem. Nie oceniam Cię, po prostu stwierdzam fakt. Może masz kryzys wieku średniego?

Gość strasznie naiwny jesteś
jeśli wierzysz w to co prostytutka Ci mówi a najbardziej mnie rozbawiłeś tym że ponoc uważasz się za inteligentnego.... gdybyś był inteligentny to umiałbyś o seksie rozmawiac z żoną i znalazłbyś jakieś inne rozwiazanie problemów z pożyciem zamiast iśc na łatwiznę i spuścic się w burdelu normalnie mnie bawisz: Twoje przekonanie że nigdy już nie pójdziesz na dziwy....taaaa a co niby Twoja YNTELYGENCJA Ci podpowie jak Cię znowu zaswędzi a z żoną nie będziesz umiał się dogadac ?

Gość Kołek929
Przemyślałem sprawe, pójdę jeszcze raz bo w tych kobietach jest sam sex a nie to co wyprawia moja żona jęczy i się kuli jakby coś ją pierdolnęło dziwka świetnie potrafi zrozumie czego chce

Gość jesteś ciulem
to co Ty żonę w ciemno wybierałeś ? trzeba było najpierw sprawdzic czy do siebie pasujecie skoro dałeś ciała przed śłubem to teraz jedyne logiczne rozwiązanie:wziąc rozwód i znalezc inną kobietę a nie zawracac dupę żonie i tracic kasę na panienki jesteś ciul nad ciule: utrzymujesz żónę z którą nie seksisz i płacisz panienkom by mówiły Ci jaki jesteś SUPER gdybyś nie był ciulem żona by mówiła Ci to samo bez płacenia

Gość Kołek929
Będę mniej wydawał na żonę i będzie na panienki następnym razem wezmę kwiaty dla dziwki i znowu coś miłego powie, a nie jak moja stara!! i wezmę sobie taką z wielkimi cyckami