Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzęsiona

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Roztrzęsiona

Proszę, nie wiem co robić. Wczoraj zauważyłam, że mój brat onanizuje się w moim pokoju przykładając sobie do twarzy moją bieliznę. Jestem roztrzęsiona i nie wiem co robić, powiedzieć rodzicom, porozmawiać z nim?

Gość znajoma z podwórka
ja bym powiedziała.A ile on ma lat?

Gość Roztrzęsiona
Ale co mam mu powiedzieć? To obrzydliwe co on robi...

Jest to całkowicie normalne ;) No chyba, że robi to słuchając jednocześnie Radia Maryja :o

Gość dlldlldaaaaa
Raczej porozmawiaj z nim, ale ostro: wiem, co robisz i odwal się od mojej bielizny. Żeby wiedział, że przegiął, że jesteś wściekła i że to nie są żarty. Natomiast odradzam rozmowę w stylu "ale dlaczego to robisz?" bo on się wszytkiego wyprze, zapyta "ale co?" i usłyszysz, że cos ci się zdawało. Mniejsza z tym, dlaczego to robi. Rzecz w tym, ze ma przestać.

Gość dlldlldaaaaa
Rodzice, jak znam życie, tez umyją ręcę na zasadzie "ale co ty mówisz" i "zdawało ci się".

A nie myślałaś przyłączyć się do brata? Ty sobie, on naprzeciwko sobie? To dopiero jest jazda :classic_cool:🖐️

Gość Roztrzęsiona
Trochę krępuje się z nim rozmawiać. Zresztą po tym jego "wyczynie" dotarło do mnie, że on chyba mnie podgląda. Przypomniały mi się teraz te wszytskie sytuacje jak zdawało mi się, że ktoś jest za zasłoną jak się przebieram... Nie wiem co robić...

Gość Roztrzęsiona
Muszę przyznać się, że ja też lubię poobcierać sobie brochę wąchając majtki dziadka. Aha brat ma 52 lata a ja 56. :classic_cool:

Gość dlldlldaaaaa
musisz cos z tym zrobić bo to jest chore, nie wdawaj sie w dyskusje powiedz tak jak ci radze - wiem co robisz i przestan bo to jest ohydne tyle; ważne zeby on wiedział, ze ty wiesz.