Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

jak przeprosić

Polecane posty

Jak przeprosić faceta, którego się nawyzywało i szarpało za szmaty pod wpływem emocji spowodowanym okresem i alkoholu? Jest mi żle bo tak ostatnio zrobiłam, a kocham Go już ponad 6 lat i chce nadal z Nim być. Czy oprócz rozmowy i przeprosin są jeszcze jakieś chwyty aby dać do zrozumienia facetowi że jest kochany.

Jasna Góra raczej nie pomoże, chociaż mieliśmy tam jechać bo jesteśmy ratownikami medycznymi. To tak w formie żartu. Ale uwazam że każdemu zdarzają sie pomylki przeciez czlowiek jest tylko czlowiekiem

Gość a co faceci lubią naj
sex oczywiście, na pewno wiesz, co on uwielbia w łóżku... po prostu zrób super kolację, ubierz się seksi a na zakończenie jeszcze przeprosiny w łóżeczku :)

widzimy sie za tydzien dopiero-jedziemy na zlot a tymczasem ja sie doluje bo zle mi ze go tak nawyzywalam bo dobry z Niego chlop, czy coś na odleglosc znacie bo za tydzien to wiadomo ze seksik bedzie

Gość będzie albo nie
...no smsy typu przepraszam, kocham, tęsknię :)

Gość
Nie dziwię się. Pijana w 3 dupy awanturujący się koleś to żenada, a kobieta...? Słów brak :o

zauważyłam ze dla Ciebie na kazdym topiku wszystko jest żenadą, radzilabym Ci najpierw okreslic siebie jaki jestes zenujacy niz kogokolwiek tutaj

Gość
Mechanizmy obronne się włączyły? Można i tak. Dobrego chwalić nie należy, bo powinna to być norma. Więc i o sobie zamilczę :P

Gość liwiusz
jeśli naprawdę kochasz, to po prostu spójrz głęboko w oczy, powiedz przepraszam i kocham cię a na pewno będzie ok, miłość widać