Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......ponawiacz...

MóJ KOLEGA KłAMIE CAłY CZAS!!!!!!!

Polecane posty

Gość ......ponawiacz...

więc poszłyśmy ostatnio z koleżankami na podwórko pod trzepak sobie pograć w balona... grałyśmy chwilę ale kasia musiala iść do ubikacjii no i poszła brakowało nam jednego zawodnika jak ona poszła i szli chłopacy tacy koledzy nawet bardziej i my dziewczyny w tym ja też się pytamy ej chłopacy czy gracie z nami a oni mówią ze grają no to my dziewczyny pytamy w tym ja też czy grają w balona a oni mówią że jak w balona to im się nie chce i nie grają no to my mówimy to czemu kłamaliście że gracie jak nie gracie a oni mówią ze w balona to oni nie będą grać no i poszli:O a potem za jakieś 5 minut jak my poszłyśmy dziewczyny, to oni chłopacy przyszli i grali sami w balona no to dlaczego kłamią ze oni w balona nie grają jak grali??:(:(

Gość ......ponawiacz...
ale my graliśmy w balona a nie w piłkę:O:O a ja jestem śliczniusia:(

Gość ......ponawiacz...
ale co ja mam robić????? bo tam był taki chłopak któremu się chyba podobam ale nie wiem czy mu się podobam bo mi tego nie mówił ale moje koleżanki mi mówiły ze mu się musze podobać bo sie tak na mnie paczał... a jak się tak paczał na mnie cały czas to kaśka mi powiedziała ze musze uważać bo moge być w ciązy no i ja się przestraszyłam bo co jak będe w ciązy??????? :O a ja anie mogę być w ciązy bo maciusia kocham:(

Gość ......ponawiacz...
ponawiam bo to dla mnie ważne:(

Gość ......ponawiacz...
BEZIMIENNY;) kochałabym cię zaraz po maciusiu:D:D

Gość ......ponawiacz...
pomóżcie:(:(

Gość gdegfd
juz byl taki topik tylko historyjka troche inna. zmien styl pisania bo sie juz robisz niewiarygodny prowokatorze