sweety80 0 Napisano Sierpień 18, 2008 hej, jestem Kaśka i mam 20 lat, planuje do konca października czyli 2,5 m-ca zgubic 10 kg, lekka dietka i stawiam na sport, bieganie, od wrzesnia basen, spacery abs na brzuch i a6w.. ktos chetny?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Na zdrowe odchudzanie to tu zawsze mało chętnych niestety. Jak byś napisała że te 10 kilo to w tydzień, góra 2 to by się tłumy zebrały :) Mogę się dołączyć, zwłaszcza do ćwiczeń :) Co prawda bieganie odpada bo nie cierpię :) Powodzenia życzę (sobie przy okazji też :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweety80 0 Napisano Sierpień 18, 2008 witaj:) kazdy ruch jest dobry byle znalazl sie w kazdym odchudzaniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukatka22 Napisano Sierpień 18, 2008 ja sie dolaczam :)daje sobie ok 6-8 tygodni do zrzutu jakies 7 kilo w porywach do 8 dieta niskoweglowodanowa plus cwiczonka mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac i toic nie zniknie za 2 dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość temat padnie za 2 dni Napisano Sierpień 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość temat padnie za 2 dni Napisano Sierpień 18, 2008 ale mimo wszystko jedz o regularnych porach to sukces gwarantowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Kasiu, dołączyłam się już do dwóch topiców na których nie odpisują... :( mam nadzieje, że chociaż Ty odpowiesz... chcę schudnąć 5 kg. czasu mam nieograniczoną ilość ;) ale jednak chciałabym tak w 5-6 tygodni... od dziś jestem na diecie 1000 kcal + ćwiczenia, bo na sport liczyc nie moge, ciągle leje ;| dziś jak tylko się rozpogodziło skoczyłam na rowerek ;) jutro jak bedzie ładna pogoda to ide biegac... ;) najbardziej zależy mi na udach. są jakies dziwne.. :( przy 167 mam w prawym 51 a w lewym 52,5 cm! :O masakra... nie dość, że grube, to jeszcze lewe o 1,5 cm pulchniejsze :O mam zel, ktory przyspiesza spalanie tłuszczu, w połączeniu z ćwiczeniami i smaruje nim narazie tylko jedna noge... zobaczymy co to bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwony flamaster Napisano Sierpień 18, 2008 przed chwila założyłam podobny topic, widac - niepotrzebnie mam 18 lat. Przy 172 cm ważę 84 kg:/ Moja przygoda z odchudzaniem zaczela sie poltora roku temu. wiem juz co to euforia zwiazana ze spadkiem wagi oraz gigantyczne jojo. W tym momemencie moim głównym celem jest pozbycie sie napadów. do paździerbnika dziesiec kilo, a do stycznie - lutego drugie dziesiec. Top co, walczymy razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwony flamaster Napisano Sierpień 18, 2008 Neit witam w klubie, również nie trawię biegania. Lubię za to rower, pływanie i siłownię od czasu do czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psyche_Ego 0 Napisano Sierpień 18, 2008 haa i ja z wami dziewczyny [: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 caarmen to twoja pierwsza przygoda z odchudzaniem? moze napiszesz cos o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 no to ruszamy ze zdrową dietą! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 bluetooth tez mam lewa noge troszke grubsza:D To dlatego, ze kiedys wykonywałam takie cwieczenia z podneszeniem nog i zawsze prawa niewiadomo dlaczego byłam w stanie wykonac wiecej powtórzen:P mysle, ze to wlasnie przyczyna chociaz nie jestem oewna do konca:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ja juz nie wiem co robic :( cwicze lewa noge 40 razy a prawa 30.. moze jakos to sie zrówna... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 a widac to mocno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 nie ... jak się bardziej przyjrzysz to wtedy... ale mi to strasznie przeszkadza!! !! kurcze no :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 mysle, ze wlasnie jesli bedziesz cwiczyc na jedna noge wiecej to powinno zejsc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ufff... jest nadzieja :) ćwiczę od soboty... narazie nic nie widać... pożyjemy zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 a jaki jadlospis planujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 dziś juz zjadłam jakieś 800 kcal... w tym wiekszosc słodyczy :( jutro stopuje ze słodyczami!! :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 u mnie dzisiaj tez kiepsko bo pieklam siostrez torta imieninowego i wylizywałam wszystkie garnki po kremach:P jutro bedzie lepiej- musi byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 no włąsnie! MUSI! :) i sie uda zobaczycie! :) jutro zjem jak najmniej słodyczy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 u mnie ze slodyczami jest tak, ze albo nie jem ich wcale, a lbo jem na kilogramy. wystarczy jeden cukierek, pol ciasteczka a juz nie moge sie opanowac. Dlatego w moim przypadku bezpieczniej jest ograniczyc je zupełnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 hehe no racja... ja dziś ze słodyczy to zjadłam: - 5 chipsów - 6 ciastek cholenderskich - 1 loda "bajka" - pół litra soku porzeczkowego a z jedzenia: - 2 chlebki wasa - 2 plasterki pomidora - 4 plasterki ogórka i to wszystko! masakra! :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 holenderskich* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 nie chce byc nudna, ani zadna taka, ale wykonczysz sie:D przeciez kalorii z normalnego jedzenia mialas ty moze ze 100, pewnie nawet nie:D a wszystkich razem z 500? nie wiem, nie umiem liczyc klorii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 no lód 160, ciasta pewnie ze 300... chipsy to ze 30... sok 200... a wasa i warzywa 100... ;( ten dzien nie miał tak wyglądać! chciałam coś zjesc jak przyszłam ale jujz było za późno na normalne jedzenie ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Ja dzisiaj jestem po jeździe na rowerku stacjonarnym i na razie musi starczyć :) Od przyszłego tygodnia chcę się porządnie wziąć za ćwiczenia siłowe, ale muszę sobie dokładnie wszystko zaplanować. Mam tylko nadzieję że temat nam nie spadnie w czeluście piekielne forum jak to zwykle bywa tymi gdzie propaguje się zdrową dietę. Nie straszę, po prostu lata na forum :) bluetooth.xD---> myślę, że na 1000 kcal i ćwiczeniach spokojnie schudniesz te swoje 5 kilo, byle byś nie zbłądziła po drodze :) Czerwony flamaster---> o jojo to ja w ogóle się nie będę wypowiadać bo bym musiała używać słów niecenzuralnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ha, tez juz jakis czas jestem na kafe, wiem jak to jest:P Po poltora roku diet i dietek chyba wreszcie zmądrzałam. Wydaje mi sie, ze teraz powinno sie wreszcie udac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Pamiętajcie Dziewczynki, że nie tylko ilość ma znaczenie ale i jakość. Z doświadczenia wiem, że jedząc 1000 kcal z samych niezdrowych rzeczy można przytyć zamiast schudnąć, mimo ujemnego bilansu kalorycznego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach