Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 rower to raczej zwykly, stacjonarnego nie mam. Dzis 20 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ja planuje jakies 1200. bez jakichs specjalnych wariacji. jak babcia zrobi na obiad naleśniki to je na pewno zjem. odmowie sobie po prostu kolacji i pojde to wycwiczyc. i juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 jutro juz bedzie innaczej obiecuję! :) mam zamiar zjesc wiecej wartosciowego jedzonka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 kiedys na sniadanie jadałam owsianke z mlekiem lub jogurtem, ale juz mi obrzydla:) Dlatego teraz jem platki kukurydziane, kalorycznie wychodzi mniej wiecej tak samo z tym, ze owsianka zdrowsza podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ja na śniadanie już nie jem płatków... kiedyś jadłam codziennie... :) ale musze przyznac, ze brakuje mi takiego sniadanka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 dlaczego zrezygnowalas? Co teraz jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 teraz jem... hmmm... kanapkę z szyneczka, ale od dziś jem 2 wasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ja vase raczej na kolację. A obiady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 na obiad przeważnie zupa ;) mało kcal ma... :) ale dzis ani obiadu ani kolacji ... a w brzuszku ssie troszkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 no ja tez najbardziej lubie zupki kiedy jestem na diecie. i ryz z sosem bolonskim na przyklad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ooo... a z ciekawosci zapytam.. ile kcal maja takie kluski gotowane na parze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 18, 2008 u nas mówi się pyzy:D Nie mam pojecia. jakie sie u Cieboie robi? takie wielkosci bułki? Ja kiedy mam na obiad pyzy (i akurat jestem na diecie haha) to zjadałm około trzech, ale bez sosu (cala moja familia jada je z sosem) z jakas surówką i licze około 300 kcal. Jesli jest do tego jakis kawałek miesa np gotowana piers z kurczaka to jakies 450. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 18, 2008 my je kupujemy w sklepie. maja na opakowaniu: pyzy babci tereni xD haah xD ja zjem max 4 no.. raz pobiłam siebie i zjadłam 5 :] ale brzucho bolał z przejedzenia :) ale oczywiscie suche! bez niczego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Sierpień 19, 2008 Czesc dziewczyny:) moge sie do was przylaczyc? ja chcialabym schudnac 5kg opgraniczajac troche jedzenie i cwiczac Moja walke o piekne szczuple i wyrzezbione cialo zaczynam dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 19, 2008 cześć kobitki :) już po śniadanku i obiadku ... na razie 2 chlebki wasa, na każdym były 2 łyżeczki twarogu półtłustego i dwa plasterki pomidora. na obiad miałam zupkę pomidorową ;) a na kolację chyba zjem to co na śniadanie, bo mi zasmakowało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwony flamastetr Napisano Sierpień 19, 2008 no hello:) Złośnica, oczywiscie, ze mozesz, napisz cos o sobie. Ja dzis na sniadanie płatki z mlekiem. Pózniej jabłko i na obiad pomidorówka. I - o zgrozo - przed momentem kawałeczek wczorajszego torta. Ale nic, ide teraz wyjeżdzić to rowerem. Na kolacje? hm, moze kawałek razowca z pomidorkiem, czy cos w tym stylu. Oczywiscie piję dużo, ile tylko jestem w stanie w siebie wlac:):) Do usłyszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 19, 2008 to wyzej to ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 19, 2008 widzę czerwony flamastrze, że mamy dziś to samo na obiadek :) ja już po jednych ćwiczeniach... jeszcze może później na rolki lub rowerek... :) zamierzam kupić rower stacjonarny, bo nie lubię tak publicznie ;) z czego mam uzbierać te 1000 kcal?! na razie zjadłam może z 400 ... a jeszcze tylko kolacja mi została około 18-19... to na nią pójdzie jakieś 200 kcal... co ja mam zrobić?? dodam, że wogóle nie jestem głodna! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ja bym radziła jakieś porządniejsze śniadanie. nie bede truć, opowiem Ci po prostu jak było ze mną. W kwietniu 2007 zaczela sie moja przygoda z odchudzaniem. pewnego pieknego dnia stwierdziłam, ze koniec z zarciem. wazylam wtedy 76 kilo. Zaczelo sie od 500 - 600 kcal. tez nie byłam głodna, wszystko ładnie pieknie, waga pieknie spadała. Ale to co dobre szybko sie konczy:D Zaczelam miewac napady obzarstwa itp. Znowu zaczełam tyc. poszłam wiec po rozum do głowy i zaczełam po prostu jesc sniadania duze (okolo 300 kcal) np. płatki z jogurtem, dwie kromki chleba razowego z jakas chuda wedlina, takie różne. Wtedy ładnie schudłam (7 kg). W sierpniu miałam troche kłopotów, duzo sie denerwowałam. Stresy zwyczajnie zajadałam. Byłam jeden dzien na głodówce i tydzien sie obzerałam. Niedawno znowu stanełam na wadze. o ZGROZO 86 kg! Teraz od jakiegos tygodnia staram sie odchudzac z glowa, w miare zdrowego rozsądku. Schudłam dwa lub trzy kilo na razie, zważę się jutro rano to dokłądnie jeszcze napiszę:>) Dzisiaj na rowerku tylko pół godziny bo cos pogoda sie sknociła. Wieczorem planuję jeszcze potanczyc czy cuś. Na kolację zjadłam kromkę razowego chleba z pomidorem oraz brzoskwinkę (liczę około 200 kcal). gdyby nie ten nieszczęsny tort to dzisiejszy dzien byłby całkiem udany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flamastrze a Napisano Sierpień 19, 2008 tylko sniadania? a obiad,kolacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwony flamster Napisano Sierpień 19, 2008 na obiady to co akurat mama ugotowała. jezeli jest to tanie uznawane ze tuczace (np schabowe z iemniakami) to jadłam mniej, albo je w jakis sposob odchudzałam (np zamiast ziemniaków góra surówki). Generalnie rozłozylam sobie jedzenie na piec posiłków. tak z 3 h po sniadaniu i z 3 h po kolacji jem jakis owoc czy cos. zeby sie nie rzucic na jedzenie. Kiedy odzywailam sie tak jak wyzej napisąłam to waga faktycznie ładnie leciła, zadnej obwisłej skóry, nic w tym rodzaju. Tylkoe zapuscilam sie niestety:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ech.. dziś tylko 800 kcal :/ jutro spróbuje coś innego na śniadanie, a nie tą wasę... ale ogólnie spoko.. (muszę się przyznać, że zjadłam jednego cukierka czekoladowego :P) ćwiczonka zrobione.. :) 2x dziennie :) zobaczymy co z tego bedzie :) dodam, że dziś rano zmierzyłam sobie obwód nóg... a tam: lewa: 50!! prawa też 50!! normalnie skakałam ze szczescia! :) do konca to nie wierzyłam ze sie da je jakos zrównać... :) ciekawe ile schudłam :P nie mam wagi w domu.. musze sobie jakąś kupić... nie długo jadę po rzeczy do szkoły, to może coś wybiorę ;) chciałabym schudnąć bez jojo! ciekawe czy się uda... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 19, 2008 ja wlasnie tez niedawno kupiłam wagę:) Z tym, ze staram sie nie popasc w paranoje i nie wazyc sie piec razy dziennie. z reguły robię to raz na dwa - trzy dni. Jesli zliczyc moje kalorie to wyszłoby cos okolo 1000 tak mysle. pol godziny na rowerze i pol godziny spaceru. dwa litry wody. Jutro się zważę:) Reszta dziewczyn nam poznikała niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 19, 2008 a co do tych nieszczesnych obwódów:) Super, ze udało Ci sie to wyrównać, wyzbyłaś się chociaz tego amartwienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 19, 2008 dodam, że cały dzień chodził za mną grzesiek czekoladowy... :P ale go nie zjadłam! :) normalnie nie wierze... !! moze to sie wydawac glupie, ale ciezko jest mi odmowic sobie czego s słodkiego :P... a dziewczyny.. moze zrobimy sobie jakąś tabelke motywacyjną z obwodami i kilogramami? ;> co Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Sierpień 20, 2008 wczoraj nie pisalam bo zawalilam diete na calej lini:( ale dzis sie tak nie dam na razie za mna sniadanie: jajecznica z 2 jajek i bulka plus zielona herbata na obiad dzisiaj sa łazanki:) moje ulubione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 20, 2008 u mnie na śniadanko ... 3 wasy (90 kcal) :P i 250 g kefiru (125 kcal) na obiadek zupka ogórkowa (400) a na kolację nie wiem :( może 2 jajeczka na miękko... ;> już rano miałam na nie chrapkę :D niedługo uciekam na solarium z kumpelą :D po drodze chyba zahaczymy o saunę, bo ona też się odchudza, ale jakimiś głupimi głodówkami! :( dziś właśnie z nią o tym pogadam :D a co z tą tabelką? :D zaraz podam ją, jak się nie spodoba to trudno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ___nick____wzrost_kg początk._CEL_ jest__talia__biodra_udo_łydka | | | | | | | | | | | | | | | | | | bluetooth.xD_167cm___55kg____6kg__1kg__61 cm_88cm_50 cm_33 cm (kg początk.- wpisujemy ile ważyłyśmy na początku diety, cel- ile chcemy zrzucić, jest- ile już schudłyśmy :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ups nie tak :P ___nick____wzrost_kg początk._CEL_ jest__talia__biodra_udo_łydka bluetooth.xD_167cm___55kg___6kg__1kg__61 cm_88cm_50 cm_33 cm teraz powinno byc oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluetooth.xD 0 Napisano Sierpień 20, 2008 ok. dopisywać się dziewczynki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach