Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiakK

Wysłałem małżonke na psychoderapię.

Polecane posty

Gość warszawiakK

Uwierzycie w to? 2 lata po ślubie i mam seksu za mało. Po prostu żona sie stała oziembła. Urodziła dzieciaka i myśli że już Boga za nogi złapała. A ja co mam powiedzieć? Na ku..rwy nie pójdę bo drogo. Zresztą byłem parę razy i żałuję, nic ciekawego. Wolę z żoną, co z tego jednak jak ona raz, że nie może zrzucić kilo po ciąży to dwa, że jej się cięgiem nie chce. A jak już ją sunę, to mam wrażenie jakbym sunął trupa bo leży jak kłoda. I tak 2-3 razy w tygodniu do wyrzygania. Od żony oczekuję entuzjazmu i dlatego wysłałem ją na psychoderapię do seksuologa i każdemu to radzę. Zresztą można wziąc rozwód za nie wypełnianie obowiązkuw małżeńskich poza tym. I własnie wynikł problem bo żona nie chce iśc na psychoderapię do seksuogola bo mówi że jej nie kocham i że ona nie będzie "robić głupstw". A ja chce żeby było jak wcześniej i co teraz?

Gość myślę że jak psycholog przysto
jny to derapia jak najbardziej przyniesie efekty tylko samą ją tam wyślij a ty w tym czasie zajmij się sudoku albo czymś w tym stylu

Gość ppp23
moze idz lepiej do seksuologa ale eazem z nia , takie terapie wspolnie trzeba

moze zastanow sie skad te jej wnioski, ze jeje nie kochasz ... co zrobiles , lub czego nie robisz ??? skad te jej mysli ??? moze czym sie zrazila do Ciebie ??? nie wiem, a moze to ona ma kogos innego na boku ...

Gość warszawiakK
Wspolnie? LOL a ty jak twoj facet ma grype to idziesz z nim do lekarza czy sam idzie??

Gość zadna kobieta nie chce faceta
co chodzi na kurwy.

Gość warszawiakK
Myslisz ze wali mnie w rogi??? to szmata

Gość ty tez ja zdradziles wiec
jestescie kwita:-P

no tak nie chce , i zadna nie chce takiego co ja zdradzil choc raz ;/ ale to zalezy kiedy byles na tych kurwach, czy ona juz w tedy nie chciala i poszedles, czy , zanim probowales z nia ? bo ejsli sie domyslila, dowiedziala to ja sie jej nie dziwie, jesli etz ja zdrazdiles to tez sie nie dziw ...

Gość warszawiakK
Przemyślałem to i to jednak nie mozliwe... na pewno nie wali mnie w rogi bo po prostu nie jest do tego zdolna. Kocha mnie itd. Na dokładke cały czas siedzi w domu, jest dość jeszcze gruba bo po ciazy nie zrzuciła. Kogo tam ona poderwie

no jesli tak o niej mowisz to ja pierdole wspaniale malzenstwo, i piekny szacunek do "ukochanej" ;] powodzenia

Gość nie trzeba wychodzić z domu
żeby kogoś poderwać;):PPrzecież jest net...mozna poznać wiele facetów:P

Gość warszawiakK
Byłem kiedyś tak żeby sprubować... nic ciekawego, nie spodobalo mi się. Laski ładne owszem ale sztuczne. Na dokładke pospiech bo z pracy wychodze 18.00 w domu jestem zwykle koło 19 więc wyszedłem sobie wcześniej i miałem tylko 40 minut na wszystko.

Gość gardze toba
jestes złamasem pierdolonym!!! wstydz sie zeby tak o zonie mowic !!!!!!

Gość warszawiakK
E tam net, ona ledwo umie komputer włączyć bo jest zajebiście tempa jeżeli chodzi o nowoczesność. Meila musze za nią wysyłać...

aha zle zrozumialam , no wiesz ojj dziswilbys sie .... ona tez jest diamentem tylko nie oszliowanym ... zdiwilbys sie , moze ona cuje sie wlansie niedowartosciowana , pomyslaes o tym ??? moze przestales mowic jej mile rzeczy, moze dawno nie dostala nawet kwiatka z laki ... moze powinienes zaczac od czegos innego bo pamietaj , ze by z kims to zakochiwanie sie ciagle w tej samej osobie, trzeba sie starac caly czas, i nie tylko o sex moze odzyskkaj najpierw ja a potem sprawy lozkowe ...

stary takiego takiego bezmózga jak ty nawet kijem nie chciała bym dotknąć więc nie dziwie się Twojej małżonce. Mam nadzieję że szybko dowie się o Twoich wizytach u pan lekkich obyczajów i kopnie Cię w tą Twoją niedoruchaną dupe

moze wlsnie czuje sie jak ta kura domowa, gotuje Ci, sprzata, wychowuj dziecko siedzi calymi dniami, tym tez jest zmeczona, zabierz ja gdzies ... uracz mila rozmowa, pocaluj, piodziekuj za cos ... pomoz w czyms

Gość nie moge
jak bym miała takiego męża też bym nie chciała się z nim kochać,ciekawa jestem jak ty ją traktujesz...

Gość krzywe zabki
drogi Warszawiaku, Rozumiem ze brak sexu to dla Ciebie problem ale nie rozumiem czemu faceci zawsze obwiniaja o brak sexu kobiety zamiast pomyslec ze sami sa temu winni? nie próbuja robic niz w tym kierunku tylko zwyczajnie zadaja sexu a czy tak trudno porozmawiac z zona ? moze ma jakis zal do Ciebie i blokada psychiczna nie daje jej sie z Toba kochac! Porozmawiajcie normalnie jak ludzie ! Powiedz jej ze chcialbys zeby bylo jak wczesniej (bo domyslam sie ze bylo fajnie skoro jestescie malzenstwem!) zapytaj czy ona ma na to ochote a jesli nie to czemu ? co by chciala zeby zmienic, moze zadbaj o nastroj i zwaracaj na nia wiecej uwagi wtedy poczuje sie piekna i sexowna i zapewne bedzie miala wieksza ochote na igraszki . Pozdrawiam

Gość warszawiakK
No może jeszcze mam jej być wdzięczny z to co sie dzieje !!!! Nienormalne jesteście??? Ja pracuje na dom rodzinę więc to normalne, że jak przychodze to ma być czysto i ugotowane, a dziecko? dziecko to jest składnik rodziny więc musi sobie radzić i z tym także, tak jest, było i będzie Normalny ze mnie facet i potrzebuję spuścić z krzyza w łożu , ale do tego chcę mieć normalną żone, bo co to za radość migdalić paszteta i to jeszcze kłode

Gość krzywe zabki
Nie wstyd Ci sie tak wyrazac do obcych o wlasnej zonie? :/ ty chyba jestes zwierzakiem a nie mezczyzna bo mezczyzna tak sie nie zachowuje. przykre

no wlasnie mowie niech doszuka sie w tym swojego beldu a nie odrazu zrzuca wine na swoja zone ... a dziwki to sa dziwki ja bym kijem akiej nioe dotkenla ;/ eee jescze w miare rozumiem starego dziada co ledwie mu staje i ze swoja star nie moze, ale tu mlode malzenstwo a y twierdzisz , ze ona jest tempa, i ze gruba ;/ a czy Ty jestes taki idealny ??? co ??? piekny i madry ??? zastanow sie naprawde ... i to nie przez pol minuty tylko ze 2 godziny , idz na spacer, wypij z piwko, spedz czas sam ze soba !!! i zastanow sie po co sie z nia ozeniles ?

Gość krzywe zabki
Nie rozumiem .. przeszkadza Ci brak sexu i "suchy"sex ale nie potrafisz dac niz od siebie zeby to zmienic tylko wolisz chodzic na dziwki. a myslisz ze kobieta jest stworzona zeby sprzatac gotowac i sie pieprzyc z mezem? myslisz ze ona nie potrzebuje zeby jej okazywac uczycia i uwielbienie.

o nie ja pierdole ja Ci tak pisze w miare grzecznie a Ty z takim teksem wiesz co najpierw to Tysie wybierz do psychologa ;] jesli nie ejst za pozno. Jestes jebniety !!!!!!!!!!!!!!!!!! zaloZyles topik by uslyszec prawde to slyszysz !!!!!!!!!!! co Ty myslisz, ze kobieta to kim jest !!!!!!!!!!???????? wez odechcialo mi sie pomagac . Powdenia idioto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gardze toba
violus nie warto tracic nerwy na takiego skurwysyna

Gość warszawiakK
Przed ślubem właśnie bylo wszystko OK. Szczupła brzuszek płaski, opalona, cyceczki zawsze w staniczku typu PUSZAP. Wlosy myte zaczesane... paznokcie, solarium raz w tygodniu zawsze. Pieniedzy jej nie żałowałem. A teraz szkoda gadać...

Gość gardze toba
A ty zlamasie caluj zone po raczkach ze jest z toba !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krzywe zabki
wiesz co moim zdaniem to ty jestes jakis nienormalny ze piszesz tutaj takie rzeczy bo wszystko mozna zalatwic miedzy soba ..usiasc przytulic porozmawiac a ty jestes jakims totalnym zerem .nara