Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ...i uwieść:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 18, 2008 i zaraz wylecisz z propozycją pt.: udowodnij to na mnie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezkarna 0 Napisano Sierpień 18, 2008 mi się to udaje często na dziwny sposób :O jak mi się podoba koleś, szczególnie na jakiejś imprezce, to patrzę się na niego namolnie, nagle (nieumiejętnie pewnie) umykam wzrokiem, przechodzę obok niego i kręcę biodrami, gadam głośno i się śmieję... a gdy on nie zwraca na mnie uwagi, to ja daję sobie spokój i też nie zwracam na niego, albo rozglądam się za innymi pięknymi chłopaczkami:P i najczęściej facio se myśli hmmmm a co to ma znaczyć i robi mniej więcej to co ja wcześniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻONA CO UWIELBIA SEX 0 Napisano Sierpień 18, 2008 Chwytam ich skutecznie na lasso Powalam na ziemie i dosiadam w kowbojskim kapeluszu :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezkarnoscść Napisano Sierpień 18, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 18, 2008 Ten głośny i namolny śmiech jest bardzo typowy dla lasek mających na oku jakąś upatrzoną ofiarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NieTwoja Napisano Sierpień 18, 2008 w dzisiejszych czasach nie ma kogo osaczać a ni uwodzic...dno i tona mułu..niestety. ród męski wymarł...hehehe można sie pobawić jedynie bo uwiedzenie faceta to nie problem, ale wszystko sie z czasem nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Sierpień 18, 2008 ja ale juz mi sie to znudziło papapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach