Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sz....a

która prostownica najlepsza??

Polecane posty

Nikt mi nie pomoże? Wiem, że było już sporo na ten temat pisane, ale jak się tego wszystkiego naczytałam to tym bardziej zgłupiałam:o

Gość JA mam ta babyliss wet and
dry. Swietna jest, włosy utrzymują się proste do następnego mycia. Używam jej od dwóch lat prawie codziennie i w ogole nie zniszczyla mi wlosow

Gość pomarańczkaa
wybieraj te z funkcja jonizacji i o jak najwiekszej mocy (wat), wiele osob chwalilo lustrrzane plytki, ale ceramiczne tez sobie chwala, jak juz bedziesz miala wybrane modele to posprawdzaj opinie na torebce, wizazu, forum........

Gość JA mam ta babyliss wet and
w miedia marktcie widzialam ja za 160 zł ;-)

Gość nie bede na czarno
żadna , ja nei mgoe dorpowadzić włosów do ładu po prostownicy i to nei byle jakiej bo philipsa. Do dzisiaj żałuje że tak zniszczyłam sobie moje gęste , piękne włosy. Teraz tylko odzywki maseczki i fryzjer i dalej nei wygladaja tak jak wygladały. i chyba jeszcze długo nie beda :((

Tylko, że ja nie widzę innego rozwiązania u mnie jak prostownica. Moje włosy nie sa ani proste ani kręcone, są jakieś takie falowane, jak ich nie wyprostuję to mam wielką szopę na głowie :o

no dobrze, znajdę taką z jonizacją, o wysokiej mocy, ale czy firma ma znaczenie? A co myślicie o prostownicach ze szklanymi płytkami?