Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EstrA

mezoterapia

Polecane posty

Witam kobietki:))czy ktoras z Was miala moze wykonywany zabieg mezoterapii(na wypadajace wlosy)jesli tak,to jak efekty??ile zabiegow przynosi rezultat,czy jest sens wydac pieniadze na taki wynalazek??:P

Gość Kamila

Mikrodermabrazji jeszcze nie robiłam, ale mezoterapię mogę bardzo polecić. Chodzę na nią regularnie do Arte Clinic i cera jest w naprawdę świetnej kondycji. Zabieg na prawde warto sobie wykonać.

Gość Beata

U mnie zabieg mezoterapii na pozbycie sie blizn potradzikowych wyszedł bardzo dobrze. Miałam bardzo widoczne blizny na twarzy , a po pierwszym zabiegu już było widać różnicą na lepsze. Po serii zabiegoow wszystkie blizny zostały mi usunięt i nie mam zadnych pozostałości po bliznach. Jak dla mnie zabieg super się sparwdza i moge polecić , równiez klinikę w której robiłam https://klinikamagnuccy.pl/

Gość Basia

Mezoterapia na prawdę jest świetnym zabiegiem jak chodzi o zlikwidowanie zmarszczek oraz wygładzenie i odmłodzenie skóry. Miesiąc temu robiłam taki zabieg na twarz i wyszło super. Skóra az odżyła i wygladam dużo młodziej. Polecam klinikę Art Derma Clinic w Rzeszowie

Gość gość

mezoterapia skóry głowy

Dr CYJ

www.lenartowiczclinic.pl

Gość gość

mezoterapia www.lenartowiczclinic.pl

Gość Kasia

Ja bardzo jestem zadowolona z zabiegu mezoterapii. Mi bardzo pomógł na spłycenie zmarszczek i odmłodzenie skory twarzy. Zabieg robiłam w bardzo fajnej klinice , którą polecam Bonjour https://bonjour-gliwice.pl/

Gość bajkala

W Magicznej Klinice tez możesz liczyć na profesjonalizm. Pracuj na najlepszych preparatach ze Stanów i Europy Zachodnie, nie stosują zamienników, by efekt był WOW. Zerknij na ich propozycje głębokiej mezoterapii Juvederm Volite - rewelka

Gość saraa444

bajkala, wiesz może jak jest u nich jeśli chodzi o modelowanie ust? Chodzi to za mną od dłuższego czasu ale szukam dobrego i sprawdzonego miejsca, gdzie warto taki zabieg wykonać. Z tego co już zdążyłam się zorientować, bardzo sobie chwalą specjalistów z Magicznej Kliniki...

Gość bajkala

Magiczna Klinika słynie z zabiegu modelowania ust kwasem hialuronowym, maja innowacyjne, niebolesne a efektowne metody na poprawę ich wyglądu, lekkie zwiększenie objętości i intensyfikacje koloru. Usta wyglądają naturalnie, kusząco. Dla mnie idealne, bez przesady i sztuczności. Sam zabieg nie trwa dłużej niż 30 minut, w znieczuleniu miejscowym (kremem) a efekt do pół roku. Korzystaj z promocji cenowych - uda Ci się skorygować usta za nie więcej niż 300-400 zł

Gość saraa444

Właśnie widzę, że cena jest dość kusząca. Mam jeszcze tylko jedno pytanie. Mogłabyś polecić jakiegoś konkretnego lekarza do którego warto wybrać się na taki zabieg? Nie ukrywam, że chciałabym trafić w ręce najlepszego specjalisty, którzy zna się na tym co robi.

Gość bajkala

Wszyscy tam są bardzo doświadczeni, nie obawiaj się. Magiczne Kliniki są w różnych miastach, umów się na konsultacje i powodzenia

Gość saraa444

Jestem zapisana do dr Bobowskiej, podobno bardzo doświadczony lekarz z pasją. Nie boję się, już zapadła decyzja tylko kwestia potwierdzenia przez specjalistę z Magicznej Kliniki i do dzieła. Dam znać po

Gość Ola

Ja zabieg mezoterapi zrobiłam ze względu na to aby odmłodzić swój wygląd i zniwelować drobne zmarszczki jakie miałam. Po zabiegu jestem zadowlona, bardzo fajnie się sprzwdził i zmarszczki sa dużo płytysze oraz skóra wygląda idealnie. Zabieg polecam jak również klinikę Magnopere w Krakowie