Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzykooo

chce byc taka jak dawniej a nie potrafie - rozrzutnosc , pogon za moda

Polecane posty

Gość ryzykooo

Witam Nie mm sie komu wyrzalic ..Kiedys nie zwracalam uwagi na sklepy markowe moglam miec bluzke z taniego sklepu osiedlowego byle by ladnie wygladac...a teraz ?....ciagle markowe nic innego nie chce nie interesuje mnie a jesli spodoba mi sie bluzka za 20 zl to nie kupie :| bo nie ma tej "metki" kiedys bylam skromniejsza i bardziej rozwazna a teraz przeklinam jak stary pijak...nic mnie nie interesuje .. Chce sie zmienic..ale to trudne :(

Gość ewellllakkakakaa
chyba za duzo masz kasy ! ! !

Gość ryzykooo
Każdego wieczoru tate brutalnie i bezpruderyjnie penetruje mój odbyt wydając przy tym niezrozumiałe dla mnie niemieckie okrzyki typu "Du szajse juden" albo "Jawol majne fjurer" (dodam że zawsze zakłada hełm niemiecki przed odbyciem aktu penetracji) wszystko to kończy obfitym strzałem na moją zapadła szczurzą klatę, czasami spuści mi się do pryszczatego ryja i każe połykać bijąc mnie przy tym swoim monstrualnym pindolem po twarzy wznosząc przy tym rękę w geście "Hail Hitler".. najgorsze że bardzo podobają mi się te zabawy lecz nie wiem czy takie relacje z ojcem są normalne?

Gość nie przejmuj się
to normalne :) mój tato robi to samo :)