Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange Dżedaj

Ani słowa o seksieeee!

Polecane posty

no ja nie moge, obudzilam sie weszlam chcialam zobaczyc co naskrobalyscie a tu juz jazdy:( do bursztyna pisac oczywiscie moze, nikt jej tego zabronic nie moze ale ja osobiscie nie lubie byc tam ani udzielac sie tam gdzie mnie nie chca i piszaebym sobie poszla.......... uwazam ze ta osoba ktora pisze ze dziewczyny czeko wyzywaja na gg klamie..... chce nas wszystkie ze soba sklocic. ja sie na tym nie znam ale proponuje napisac do moderatora, wiem juz bylo o tym pisane ale to jest dobry pomysl

czeko nie wydaje mi sie zeby ktotas z dziewczyn cie wyzywala........... ta osobka ktora wypisuje to wszytsko to jakas wariatka:/

Orange Masz rację co do swego typu,ja się pomyliłam jednak... więc pomarańczo \"nie moge podac swego nicku\" WIEMY KIM JESTEŚ!!!!!!!!

Gość do salamandry
uruchomiła wszytkie dostepne środki i ustalę kto robi jazdy pod pomarańczką i teraz nie strasze salamandra jak tylko będę mieć w ręku te osobę.... i możesz sobie nie wierzyć że to nie ja...odpowiesz za każe słowo wobec mnie, za każdą obrazę, mnie za każde bezpodstawne słowo które napisałaś w ciągu ostatnich miesięcy wobec mnie.... i tym razme nie strasze ale nie popzwolę zeby taka byle gówniara po mnie jechała sobie bezkarnie.... bedziesz się gęsto tłumaczyć za każde nazwanie mnie chorą psychicznie, za każa insynuację ze to robiłam , ja za wszystko ... i nie mysl sobie że jesteś bezkarna bo siedzisz na necie obijając się w pracy, nie chciałam tego robić bo mój ojciec ma i tak dużo pracy ale gwarantuje Ci że teraz to zrobię .... a wiem, że on na jedno moje słowo zrobi wszystko ... pokazywałam mu już co wcześniej pisałaś na mnie i się wściekł .. ale powiedziałam mu że jeszcze nie...że jeszcze nie chce robic dymu....fałszywe oskarżanie, wyzywanie i obrażanie oraz posądzanie o coś co ktoś nie zrobił moja droga jest tak samo karalne w necie jak i w relau. ... poczytaj sobie kodeks karny ile za to można dostać...nie pozdrawiam

Gość dzaga z PKS-u
do salamandry uruchomiła wszytkie dostepne środki i ustalę kto robi jazdy pod pomarańczką i teraz nie strasze salamandra jak tylko będę mieć w ręku te osobę.... i możesz sobie nie wierzyć że to nie ja...odpowiesz za każe słowo wobec mnie, za każdą obrazę, mnie za każde bezpodstawne słowo które napisałaś w ciągu ostatnich miesięcy wobec mnie.... i tym razme nie strasze ale nie popzwolę zeby taka byle gówniara po mnie jechała sobie bezkarnie.... bedziesz się gęsto tłumaczyć za każde nazwanie mnie chorą psychicznie, za każa insynuację ze to robiłam , ja za wszystko ... i nie mysl sobie że jesteś bezkarna bo siedzisz na necie obijając się w pracy, nie chciałam tego robić bo mój ojciec ma i tak dużo pracy ale gwarantuje Ci że teraz to zrobię .... a wiem, że on na jedno moje słowo zrobi wszystko ... pokazywałam mu już co wcześniej pisałaś na mnie i się wściekł .. ale powiedziałam mu że jeszcze nie...że jeszcze nie chce robic dymu....fałszywe oskarżanie, wyzywanie i obrażanie oraz posądzanie o coś co ktoś nie zrobił moja droga jest tak samo karalne w necie jak i w relau. ... poczytaj sobie kodeks karny ile za to można dostać...nie pozdrawiam a ponoc z ojcem nie gadasz??

Gość dzaga z PKS-u
boje sie jak cholera!!!! gdyby twoj ojciec przeczytal, co tu o nim napisalas, choc wiem, ze tego nie zrobi, bo przeciez wszystko wykasowalas, dostalby zawalu serca!

Gość do salamandry
poświęcę się dla Ciebie i z nim porozmawiam .. zresztą nie musze z nim rozmawiać wyślu mu tylko wszystkie scanny wyzwisk , oskarżania , gróżb Twoich ze odnajdziesz mojego eks i innych kwiatków...

Gość do salamandry
nie musisz sie bać ...po prostu pójdzie sprawa "o bezpodstawne oskarżenia, wyzwyanie i obrażanie na necie, oraz insynuowanie czegoś czego nie robię " to w zupełności wystarczy .... skończy się Twoja wielka kareiera rozkapryszona panienko odregaowująca sowje frustracje na necie, nawet siedzenie za granicą ci nie pomoze ..

Gość dzaga z PKS-u
do salamandry poświęcę się dla Ciebie i z nim porozmawiam .. zresztą nie musze z nim rozmawiać wyślu mu tylko wszystkie scanny wyzwisk , oskarżania , gróżb Twoich ze odnajdziesz mojego eks i innych kwiatków... no widzisz jaka glupia jestes? przeciez sama powiedzialas, ze sie wsciekl, a teraz okazuje sie, ze jeszcze nawet z nim nie gadalas... masz nasrane w glowie, a jesli myslisz, ze wykasowanie wiadomosci cos ci dalo, to sie grubo mylisz. wszystko jest zapisane na serwerze i jesli bede chciala, to z drobna pomoca moge sama odnalezc je wszystkie i udowodnic ci, ze niejednokrotnie wyzwalas mnie od najgorszych. mnie i nie tylko. i na dodatek o wlasnych rodzicach, z ktorymi ponoc kontaktu nie masz... ups...

Gość do salamandry
no co chcesz się licytowac czyje gorsze.... ja Twoje mam zapisane i wydrukowane... leżą u mojego Taty na biurku już ....i czekają... odpowiesz za takie kwiatki jak dzisiaj ze ejstem chora psychicznie, ze to ja sie podszywam i nie pamietam co jeszcze nie chce mi sie juz nawet na to patrzeć ..to niestety rozkapryszona panienko jest karalna insynnuacja i obrazanie kogoś. ...

Gość dzaga z PKS-u
a ty odpowiesz za pogwalcenie mojej prywatnosci wstawiajac link do mojego profilu z nk na forum...

Make Me Smile mozna krytykowac bo kazdy ma wlasne zdanie i ma do tego prawo...ale po co krytykowac i zwyzywac od najgorszych przeklinac unosic sie? mozna przeciez napisac dosadnie ale w bardziej cywilizowany i kulturalny sposob. To żałosne, że jesteś przeciwko mnie skoro piszesz, że bronisz tego co ja chciałam bronic.... Własnie \"dosrałaś\" swoim koleżanką... BRAWO! A każda z was jest adwokatką dla drugiej takiej samej tutaj.. . Naprawde smiech.

Gość do salamandry
prosze bardzo udowdnij mi to ... ja nie mam nic do ukrycia ja tego nie zrobiłam takze bardzo prosze zgłoś sprawę i podaj mnie... powodzenia... pamiętaj tylko żę jesli okaze sie ze to nie ja zostaniesz oskarżona o fałszywe oskarżenia i poświadczanie nieprawdy ...