Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam sali

małopolska-przyjecie weselne na 50 osób

Polecane posty

Gość szukam sali

poszukuje sali na przyjecie weselne (50 osób) w małopolsce. Najlepiej okolice zakopanego. Wszedzie tylko wielkie sale na okolo 150 osób :( moze ktos cos wie. z góry dziekuje za pomoc.

Gość szukam sali
a jak jest z tymi restauracjami? tez rok wczesniej trzeba zamawiac, bo szczerze to roku czasu to ja nie mam :) poza tym siedze za granica i jakos ciezko to wszystko zorganizowac :(

Gość szukam sali
wielkie dzieki :) wpisywałam zawsze tylko restauracje i sale weselne. Badz pensjonaty, bo nocleg tez trzeba bedzie zalatwic :)

Gość Danuta79
Jeżeli nadal szukasz sali na wesele to proponuję zobacz to co mają do zaoferowania na www.salawieliczka.pl Byłam tam na imprezie (co prawda nie było to wesele, ale impreza podobna w przekroju, czyli praktycznie całonocna z tańcami) i powiem Ci otwarcie, że jest to idealna sala na takie imprezy (mniejsze i większe, bo są w sumie do dyspozycji 2 sale, my korzystaliśmy z tej większej bo bawiło się 110 osób). Sala jest bardzo gustownie urządzona, więc nawet nie trzeba sie specjalnie wysilać z dodatkowym "wystrojem". Obsługa błyskawiczna, bardzo miła, praktycznie "wtapia się w tło", co mi bardzo odpowiada, bo niby jej nie widać, a są na każde zawołanie. Co do jedzenia, to naprawdę przepyszne, co dla mnie ważne, to to co powinno być gorące to takie było. Więc ogólnie wrażenia jak najlepsze

Gość Kropcia88
A w jakich granicach ma się kształtować cena za osobę?

Gość Kropcia88
O matko, nie doczytałam, że to post sprzed 3 lat!

Gość Marcinnnn1
Możesz zapytać w tym hotelu http://www.litwor.pl choć na pewno wcześniej trzeba sobie zaklepać, byłem tam na imprezie wszystko świetnie zorganizowane, sala na tyle osób by C*****owała.