Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komoreczkakomoreczka

jaki telefon komórkowy...

Polecane posty

kupić do maksymalnie 1200 złotych? chcę, żeby był wykonany z dobrego materiału i służył mi długi czas;-)

chodzi mi raczej o coś nowszego, a o tej motce to za wiele dobrego nie słyszałam...

jakakolwiek nokie jesli ma dlugo sluzyc ostatnio coraz wiecej widze tych 6300 nawet fajne chyba za polowe tego co chcesz przeznaczyc mozna kupic

a co sądzicie o LG Secret? może ktoś z Was taki ma i powie co nieco o tym modelu

Gość SE T650i
:):)

no właśnie nie wiem czemu, ale mam jakiś uraz do nokii i nie chcę żadnej mieć

Gość trzymaj sie z dala od
motoroli, sa chujowe ze szok

SE T650i ------ to jest moja obecna komórka i chcę ją w końcu zmienić:-D

Gość SE T650i
i prawidłowo bo nokie są do dupy :P

Gość SE T650i
a po co ci zmieniac?:D dzieje się z nią cos?:P

sorki, nie T650 ale T630, heh:-D więc już wiadomo o co chodzi ;-P

ja czekam na iphona, niestety mam słabość do wszelkich zabawek :P Na teraz jestem zadowolona z SE S500i.

też myślałam o iphonie, ale wg mnie jest przereklamowany, nie można nawet plików wymieniać między telefonami przez bluetootha i ma bardzo słaby aparat...

lepszy od iphona jest samsnung omnia, ale drogi strasznie, a o tym LG Secret ktoś się obiektywnie wypowie?

Mam tyle aparatów, że nie potrzebuję w telefonie. Jak myślisz o aparacie to znowu polecam sprawdzoną przez ciebie markę se. Wiesz, kwestia gustu. Mnie tam odpowiada. Zresztą to byłby mój firmowy, czyli drugi :P

wyposażenie może i biedne, ale mnie zależy tylko na multimediach... Mam słabość do apple :classic_cool:.

Gość darroo
ja nie kupilbym motki za zadne pieniadze zadnej v3 zadnego LG i zadnego SAGEM itd...tylko SE lub NOKIA,masz uraz do NOKI ale pamietaj ze troszke poszla technika do gory i telefony sa coraz bardziej precyzyjne,jezeli ma to byc telefon uzytkowy w sensie zaawansowany z dobrym aparatem i wyświetlaczem to polecam NOKIE N73,telefon dobrze wykonany z dobrego materialu,super wyświetlacz i aparat Carla Zaisa robi naprawde bardzo dobre zdjecia, Jezeli to telefon do muzyki to raczej SonyEricsson w wersi W (walkman) telefony tej wersji sa przystosowane do muzyki(mowa o procesorze i parametrach dzwieku) brzmienie jest naprawde godne uwagi,sam telefon rownież,tani i dobry to W800i ale tez fajny jest -za wieksza kaske W910i z tym ze zdjecia juz robi do bani i jest to Slave :) dlaczego tez polecam te telefony..? przedewszystkim sam jestem urzytkownikiem i nie zdazyla mi sie z nimi porazka,do tego cena jest dosc dobra,proste menu,dobry dzwiek,super mobilnosc(irda bluetooth MMC M2 USB)

Gość darroo
no chyba ze jak taki juz bardzo mobilny sprzet to Sony ericsson P1-zabaweczka zajebista,dotykowy LCD i wiele wiecej :D cena tez ok 1000 zl Nokia 6300 bo o niej tez widze mowa:D male poreczne,dobrze sie pisze,muza dobrze leci nie wiesza sie, aparat 2mpx średniej jakości wyświetlacz 6mil kol-dosc kontrastowy mala zabawka dosc fajna dla niewymagajacego urzytkownika:) cena to jaies 350zl na allegro:)