Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na tym

Czy kupie w miare dobrego laptopa do 2000?

Polecane posty

Gość nie znam sie na tym

Potrzebny by mi byl glownie do internetu.zeby mial w miare duza pamiec,zeby miozna bylo posluchac na nim muzyki i obejrzec jakis film.zeby mial nagrywarke . moze polecicie mi jakis model?a czy np na allegro warto kupic?czy lepiej w jakims sklepie komputerowym? bede wdzieczna za kazde informacje.

Gość tylko lenovo
:classic_cool: ps. co znaczy najlepszy? najwytrzymalszy? najszybszy? największy czy najmniejszy? najwygodniejszy? kurde, płakać się chce, kiedy człowiek czyta porady bez uzasadnienia :P

Gość nie znam sie na tym
hmmm a moge prosic o wiercej informacjii-ja naprawde sie na tym nie znam i nie chce kupic jakiegos totalnego szajsu-prosze o powazne odpowiedzi-z gory dziekuje

Gość 78576huy
"zeby mial w miare duza pamiec,zeby miozna bylo posluchac na nim muzyki i obejrzec jakis film.zeby mial nagrywarke ." Jesli to wszystkie kryteria to spelnia je nawet najtanszy sprzet z biedronki ;)

Gość nie znam sie na tym
no dobra a jakiego wy byscie kupili do 2000?no ewnetualnie 2200 ale nie wiecej...

Gość nie znam sie na tym
a co z bateria?jaka dobra?ile trzyma? i o co chopdzi z tym ze matryca blyszczaca albo matowa?