Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komkamkom

dziwne!

Polecane posty

Gość komkamkom

Mam do Was kochanie dziewczyny pytanie i licze na szczera odp! amianowicie :czy jestem w ciazy? strasznie boli mnie podbrzusze od paru dni. mam strasznie duze i bolace piersi. mogła bym całe dnie przespac, mam ochote na ogórki kiszone i sledzie. czuje sie jakos osłabiona. Mój brzuszek robi sie twardy. niewiem co mam robic. Kochałam sie z moim mezem dzien po okresie. okres trwał 6 dni. mam nieregularne miesiaczki! troche sie martwie! licze na was dziewczyny

Gość ania 1988
kiedy miałaś miesiaczke ile trwają twoje cykle? czy finał by w srodku ? i ile jest już czasu po stosunku

Gość komkamkom
moje cykle trwaja zazwyczaj 6 dni. mam nieregularny okrec raz co 30 dni raz31 a raz 34 itd. tak finał był w srodku. od tego czasu mineło 12 dni.

Gość ania 1988
a kiedy masz mieć teraz @ ?

Gość komkamkom
3 wrzesnia!

Gość smiac sie chce
cykle 6 dni!! buhahaha mezatka a nie wie co to cykl .Ludzie skad wy sie bierzecie sroce z pod ogona? Idz do przychodni zrob test z krwi i bedziesz wiedziala a nie sie na forum pytasz jak 13 latka :O

Gość ania 1988
n o to spokojnie ) poczekaj na @ jak ona nie przyjdzie to rób sobie test :)

po co wchodzić na forum? wysmiewać ludzi? jeżeli ktoś nie chce odpowiadac to niech tego nie robi. Po miesiączce przeważnie są dni nieplodne - ale wszystko jest mozliwe - ale skoro jesteś mężatką to ciąża nie stanowi dużego problemu?