Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsfs

CZYM OCZYSZCZAĆ TWARZ??

Polecane posty

Gość ffsfs

Witam. Często podróżuje i zmiana wody powoduje u mnie ciagłe wypryski jednak od 2 tygodni przesałam używać wody zi żelu do mycia twarzy, używam tylko chusteczek do demakijażu i tonika, ZERO WYPRYSKÓW pierwszy raz w życiu mam taką cere, woda widze bardzo mi szkodziła bo próbowalam wielu żeli i zawsze było to samo. Czy jeśli bede używała samych środków o których wspomniałam moja cera bedzie zdrowa bo przecież to sama chemia? Czy znacie przepis na tonik własnej roboty, mam cere mieszaną? Czy któras z Was nie używa wody do mycia twarzy? PS. jedynie gdzie pojawiają się wagry to broda bo po mycie zębów płucze buzie wodą, lepszego dowodu nie potrzebuje chyba zaczne płókać usta tonikiem :) hyhy Pozdrawiam

Gość ffsfs
A może znacie jakis inny specyfik to przemywania twarzy bardzo chętnie skorzystam z porad :)

Gość xyyzzz
Ja do mycia twarzy uzywam przegotowanej wody i zrezygnowalam żeli, stosuję mydło siarkowe. Potem delikatny tonik i krem nawilzajacy. Ale nie jakis antytradzikowy, itp bo to przynosi odwrotne efekty...

Gość ffsfs
ja właśnie kupiłam płyn mineralny z dermiki do oczyszczania skóry twarzy jest fantastycznie chłodzący zobacze jak zachowa sie moja skóra :)

Gość vfffff
micelarny nie mineralny coszz ja piszę :)

jesli zauwzylas ze woda kranowka powoduje u Ciebie podraznienia, to polecam Ci uzywanie wody termalnej - najlepsza jest z vichy(ale okropnie droga) ,ale sa tez mniej znanych firm(po ok 11,14 zl). znajdziesz ja na polkach w poblizu tonikow , zeli do mycia twarzy. sa w opakowaniach takiej samej wielkosci co zele do mycia twarzy.

Gość vfffff
woda termalna to nie to samo co mecelarna??